2777
2789
عنوان

همسر بی عاطفه ووبی محبت

341 بازدید | 16 پست

همسرمن ظاهرا مرد خوبی هست 

فعال ،هزینه های زندگی رو تا جایی که می تونه پرداخت می کنه.‌و اجتماعی .

ولی همسر خوبی نیست به هیییییچ وجه اهل محبت کردن تیست نه کلام نه رفتار هییچ  اوووج محبت و احساساتش اینه ناخن پا شو بکشه روی پام که به شدت از این کارش متنفرم و بارها تدکر دادم !

نه از لباسم نه ارایش نه تیپ نه دست پخت نه خانه داری نه مهمان داری نه بچه داری اززز ههییییییییج چیز من تعریف نمی کنه .‌غیررررر ممکنه ! محال ! 

ولی اگر جایی بریم از زیبایی خانم ،خلنه داری ،برنج شفته ،خورشت ابکی مردم تعریف و تمجید و به به راه می ندازه

درجهان زنی مثل مادرش و دخترانی مثل خواهراش زرنگ و زیبا از نظر خودش وجود ندارن ! 

خانواده من کلا تحصیل کردن و من 

ولی از نظر اون ما ادمهایی غیر اجتماعی و بی خود هستیم !😐

ولی خودسون که اصلا دیپلم هم ندارن و نه موقعیت اجتماعی ،مردمی خوب و عالی هستن ! و کلا ما مشکل داریم !!!

از دوفرزندم هر کدوم پیشرفتی داشته باشند ۱۰۰ درصد به ژن خانواده اونها وصل میشه !نه زحمات و تلاش من و بچه ها !🙄

از نطر خودس ،مردی ایده ال و جذاب هست 🫠

تا الان هییچ مناسبتی رو نه تبریک گفته و نه هدیه گرفته ! 

و بهانش اینه تو شانس نداری و من دقیقا اون وقت پول ندارم برات چیزی تهیه کنم ! میگم زبون که داری عزیزم ! 

برای رابطه به شددت خودسو دست بالا می گیره و قسم خوردم سراغش نرم ! 

تنها صحبت همسرم غیبت در مورد بقیه است و بارها گفتم بقیه رو رها کن و بچسب به زندگی خودت !

تو زندگی هررررر شکست مالی رخ بده مقصر. من هستم ! 😂 

و تمام پیشرفت ها به تدبیر همسرم !!!!!😂😂😂😂

خانواده ای به شددت خودشیفته داره که من رو کلافه کردن .و الان سالهاست دیگه کاری بهشون ندارمو. مثلا مادرش خود به خود قهر می کنه !!!😐

و کلا کارشون ایراد گرفتن هست در حد بنی اسرائیل !

دررهیچ بیماری و اسیبی کنارم نیست ! ولی برای سرماخوردگی خودس اورزانس رو اورد و بستری کرد خودشو بیمارستان و کل.پزشک ها تعجب کرده بودن ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده

خانواده منم همینن

مثلا زمانیکه من کنکور دادم اونم دوسال بعدش هیچ مسافرتی تاکید میکنم هیچ مسافرتی منو نبردن

ولی پسرداییم که کنکور داد به داییم گفت یادت نره برادرزادمو مسافرت ببری خسته شد بچم🙄

می دونم . ولی خوب خودم ،روحم و روانم خیلی اسیب دیده !

دیگه دست خودش نیست .. بی تفاوت که بشی و حساس نباشی بهتر میشه .. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

خوب من از دوق و شوق افتادم 

نه دیگه ارایش می کنم نه می تونم بخندم و نه شاد باشم.

مدتهاست باهاش،غذا نمی خورم . چون تو رژیم هستم و جالبه اصلا یک بار هم نگفته جرا غذا نمی خوری ؟؟؟ 

دیگه دست خودش نیست .. بی تفاوت که بشی و حساس نباشی بهتر میشه ..

اره 

خوب منم ادمم 🥲

چقددر دلم برای خودم می سوزه 

کاش،یکی واقعا از ته قلبش دوستم داشت 

هیچ وقت این حس رو تجربه نکزدم 

نفهمیدم عشق چجوریه 😞

اره خوب منم ادمم 🥲چقددر دلم برای خودم می سوزه کاش،یکی واقعا از ته قلبش دوستم داشت هیچ وقت این حس رو ...

حق داری ..من میفهمم .. چون خودم دارم .. همسر من اش ابکی مادرش به به میگه ولی غرورش اجازه نمیده از غذای من تعریف کنه ..‌ولی من بی تفاوت شدم برام مهم نیست هرچی میذارم درست میکنم بعدش برام نظرش مهم نیست .. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
حق داری ..من میفهمم .. چون خودم دارم .. همسر من اش ابکی مادرش به به میگه ولی غرورش اجازه نمیده از غذ ...

خوب 

روح ادم می میره 

بعضی زن ها رو می بینم کهوچقدر شادن  حسودیم میشه ! 

وقتی زن و شوهری می بینم دست تو دست هستن بغضم می گیره ! 

عقیده همسرم اینه اونا دارن فیلم بازی می کنن !!!

عشق مرد به زن ،زن رو تا پیری جوان و زیبا نگه می داره!