همسرمن ظاهرا مرد خوبی هست
فعال ،هزینه های زندگی رو تا جایی که می تونه پرداخت می کنه.و اجتماعی .
ولی همسر خوبی نیست به هیییییچ وجه اهل محبت کردن تیست نه کلام نه رفتار هییچ اوووج محبت و احساساتش اینه ناخن پا شو بکشه روی پام که به شدت از این کارش متنفرم و بارها تدکر دادم !
نه از لباسم نه ارایش نه تیپ نه دست پخت نه خانه داری نه مهمان داری نه بچه داری اززز ههییییییییج چیز من تعریف نمی کنه .غیررررر ممکنه ! محال !
ولی اگر جایی بریم از زیبایی خانم ،خلنه داری ،برنج شفته ،خورشت ابکی مردم تعریف و تمجید و به به راه می ندازه
درجهان زنی مثل مادرش و دخترانی مثل خواهراش زرنگ و زیبا از نظر خودش وجود ندارن !
خانواده من کلا تحصیل کردن و من
ولی از نظر اون ما ادمهایی غیر اجتماعی و بی خود هستیم !😐
ولی خودسون که اصلا دیپلم هم ندارن و نه موقعیت اجتماعی ،مردمی خوب و عالی هستن ! و کلا ما مشکل داریم !!!
از دوفرزندم هر کدوم پیشرفتی داشته باشند ۱۰۰ درصد به ژن خانواده اونها وصل میشه !نه زحمات و تلاش من و بچه ها !🙄
از نطر خودس ،مردی ایده ال و جذاب هست 🫠
تا الان هییچ مناسبتی رو نه تبریک گفته و نه هدیه گرفته !
و بهانش اینه تو شانس نداری و من دقیقا اون وقت پول ندارم برات چیزی تهیه کنم ! میگم زبون که داری عزیزم !
برای رابطه به شددت خودسو دست بالا می گیره و قسم خوردم سراغش نرم !
تنها صحبت همسرم غیبت در مورد بقیه است و بارها گفتم بقیه رو رها کن و بچسب به زندگی خودت !
تو زندگی هررررر شکست مالی رخ بده مقصر. من هستم ! 😂
و تمام پیشرفت ها به تدبیر همسرم !!!!!😂😂😂😂
خانواده ای به شددت خودشیفته داره که من رو کلافه کردن .و الان سالهاست دیگه کاری بهشون ندارمو. مثلا مادرش خود به خود قهر می کنه !!!😐
و کلا کارشون ایراد گرفتن هست در حد بنی اسرائیل !
دررهیچ بیماری و اسیبی کنارم نیست ! ولی برای سرماخوردگی خودس اورزانس رو اورد و بستری کرد خودشو بیمارستان و کل.پزشک ها تعجب کرده بودن !