2777
2789

آخ آخ . خودم یه روز خونه بودم. گفتم امروز بعدازظهر کلاس ندارم. میدونستم بعدازظهر خودشم خونه نیست جایی کار داره. در صورتیکه قرار یک کلاس خصوصی داشتم. وقتی اون رفت منم رفتم سر کلاس. تازه شروع کرده بودم که دیدم داره یه ریز زنگ میزنه🤤 جواب ندادم. ولی حواسمم دیگه به درس نبود. مردم تا اون یک ساعت تموم شد. تازه اسنپ گرفتم برگردم. اونم گم کرده بود ۲۰ دقیقه هم اون معطلم کرد. خلاصه رسیدم دم در دیدم ماشینش جلو در پارکه😣

حالا خوبه دخترمم باهام بود. یه گندی زدم که لااقل دعوا نشه. به دخترم گفتم به بابا بگو خونه دوستم بودم😔

میدونم کارم درست نبود به بچه گفتم دروغ بگه ولی مطمئنم دعوا میشد.

خیلی عادی رفتم تو خونه و در جواب اینکه کجا بودین دخترم گفت خونه دوستم. 

وقتی پرسید چرا جواب زنگامو ندادی گفتم ای بابا مگه زنگ زدی عزیزم؟ الهی بمیرم. سایلنت شده چرا و ‌.... 

گذشت ولی خیلی حس بدی بود. 

تازه ساعتمم گم کردم. 😢

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

نه باوا خدانکنه 

از بس مارمولکم مگه لو میدم😂😂😂

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واسه منم پیش اومده..من خودم کرم دارم یهو یه دروغی از دهنم میپره...

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..