اتفاقا خوب گفتی آخه کسی که تولد تالار میگیره به فکر این نبوده که هزینه هاشو از طریق کادو جبران کنه و یک مهمونی کاملا دلی مثل عروسی نیست( همه تولد بگیر نیستن که توقع جبران برگشت کادو داشته باشند ) ، دیگه هر کی بسته به شرایط خودش باید بدونه چقدر و چی کادو ببره
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا پاکش کردم....😂والا دروغ چرا تولدی که تو تالار و اینا باشه نرفتم زیاد رسم نداریم تو این چیزا تج ...
عزیزم 😄😄😄😄😄😄🩷
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
اسی من واسه دوستم یه کارت هدیه دوتومنی با یه ست تیشرت شلوار واسه دخترشم جوراب شلواری با دامن گرفتم با کلی هله هوله همش فکر میکردم کادوم خیلی کمه زشته هی میگفتم دیگه چی ببرم رفتم اونجا دیدم کادوی من ازهمه بالاتر وباکلاستره حتی از خواهربرادرای خودش 😐بعدخودش اومد تولدم یه رژ قرمز اورد نه جعبه ای نه کادویی همینجوری توکیفش گذاشته بود بانیم کیلو شیرینی برنجی 😐😐😐😕😕همونجا شاخکام پرید بیرون