2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که هیچی جز اعصاب خوردی و افسردگی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

فعلا زمانش نیس

ولی قطعا لذتش زیاده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یکی هست ک طرز فکرش و دغدغه هاش باهات یکی باشه

کسی که حمایتت کنه 

کسی ک هست ک ب اندازه پدر مادرت دوست داره❤🤩

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اکه لذت خاصی دیدید منو در جریان بذارید 

منکه کل روز به امید اون لحظه که پسرم و شوهرم خوابن و خونه ساکته و صدای قلنج یخچال میاد و دارم یوتیوب میبینم و پفیلا و لواشک میخورم تحمل میکنممممم .تحمللللل

دیگه خودت خانوم خونه خودتی و صاحب اختیاری

یکی داری که وظیفشه بهت خدمت کنه🤣 و تامینت کنه . البته که ما تشکر میکنیم

مدت زیادی در روز میتونی تنها باشی و به برنامه های خودت برسی با خیال راحت

یکیو داری که محبت خاص بهت داره