2777
2789
عنوان

موی زائد و بلوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 36 پست
عزیزم دخترتون از چند سالگی علاعم بلوغ داشت؟؟دختر منم ده سالو سه ماهشه دوساله براش آمپول ضد بلوغ میزن ...

موهای بیکینی هم اون قسمت پایین ترش بلندو ضمخت ولی قسمت بالاییش هنوز در نیومده 

عزیزم دخترتون از چند سالگی علاعم بلوغ داشت؟؟دختر منم ده سالو سه ماهشه دوساله براش آمپول ضد بلوغ میزن ...

واسه دختر من تازه یکی دو ماهه شروع شده. متخصص غدد گفت کاملا طبیعیه اصلا دستش نزن

اگر دختر شما دوسال پیش علائمش شروع شده درست عمل کردین ولی باز الان تحت نظر غدد باشید

زندگی زیباست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهای بیکینی هم اون قسمت پایین ترش بلندو ضمخت ولی قسمت بالاییش هنوز در نیومده

دقیقا واسه دختر منم همینه

من دیروز یه لایو از روانشناس دیدم که باید شیو کنن چون باعث خارش و عفونت و‌‌‌...میشه و ربطی هم به سن نداره. فکرم مشغولشه

زندگی زیباست...
واسه دختر من تازه یکی دو ماهه شروع شده. متخصص غدد گفت کاملا طبیعیه اصلا دستش نزناگر دختر شما دوسال پ ...

خب خداروشکر دخترتون سنش مناسبه نگرانی نداره ۱۲به بعد پریود میشه ولی خب الان بهترین تایم هست برای ورزش و تغذیه مناسب احتمالا جهش قدش شروع بشه ..دختر من اصلا رعایت نمیکنه وزنش شده ۵۰

دقیقا واسه دختر منم همینهمن دیروز یه لایو از روانشناس دیدم که باید شیو کنن چون باعث خارش و عفونت و‌‌ ...

دختر من که اذیت میشه دیشب می‌گفت برام شیو کن حالا برم بیرون براش موبر میخرم شیو کنه

خب خداروشکر دخترتون سنش مناسبه نگرانی نداره ۱۲به بعد پریود میشه ولی خب الان بهترین تایم هست برای ورز ...

دختر منم اضافه وزن داره ولی رژیمشو رعایت میکنه طفلی. دلم میسوزه براش 

زندگی زیباست...
دختر من که اذیت میشه دیشب می‌گفت برام شیو کن حالا برم بیرون براش موبر میخرم شیو کنه

اگه خودش میخواد بنظرم انجام بده

یه خانم روانشناس میگفت یه تیکه روی دست یا پای خودش یا خودتون نشون بدید یاد بگیره و جاهای خصوصی رو خودش انجام بده

زندگی زیباست...