2777
2789
عنوان

حالم بده از امتحان عملی گندزدم

91 بازدید | 11 پست

ترم دو پرستاری ام امتحان عملی روی ماکت داشتیم 

اصلا خوب نبودم خیلیاشم دسپاچه شدم

گفت بهتون نمره نمیدم دوهفته دیگه دوباره بیان امتحان بدین

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل امتحان عکسای مولاژ رو خوب نگا کن و سعی کن بلند بلند بگی گوشات بشنون اینطوری دیگه سر امتحان هول ن ...

خسته شدم دیگه 

کلا جازدم 

من سنم خیلی بالاس نسبت ب همکلاسیام 

الانم ک اینجوری باخودم مبگم ازمن گذشته دیگه

هرچند غیر من ده نغر دیگه افتادن

خسته شدم دیگه کلا جازدم من سنم خیلی بالاس نسبت ب همکلاسیام الانم ک اینجوری باخودم مبگم ازمن گذشته دی ...

خستگی ماله همس مخصوصا اگه پشت سر هم امتحان داده باشی...ببین اصلا ربطی به سن نداره تو کلاسمون افرادی بودن که سنشون هفت هشت سالی از من بیشتر بود ماشالله همش نفر اول کلاس بودن یه ترمم ازمون جلو افتادن...امتحان عملی قلق داره قبلش حتما باید ریویو رفته باشی و عکسای مولاژ رو با صدای بلند حفظ کرده باشی معمولا اگه عملی رو خوب داده باشی استاد نمیذاره بیفتی

خستگی ماله همس مخصوصا اگه پشت سر هم امتحان داده باشی...ببین اصلا ربطی به سن نداره تو کلاسمون افرادی ...

درسته.

ریویو چیه؟؟

ما قبل از امتحان عملی چهار بار میریم سالن تشریح برای مرور که بهش میگیم ریویو...استاد ده درصد شیفت می ...

اها چقد خوب 

ماکه یبار کلا رفتیم برای تمرین

سالن تشریح و آزمایشگاه ماله دانشجوعه هر وقت خواستی میتونی برای تمرین بری

نه اینجا اینحوری نیست