2777
2789

از کلاس اول لعنتی خستم خدااااا‌

چراانقد متوجه نمیشه خسته شدم 😭😭😭😭😭😭

خدا حاضرم دیگ نره مدرسه فقط مغز لعنتیم استراحت کنه😭😭😭😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری بخدا 

منم دوتا کلاس دومی دارم اسایش ندارم . گرفتار شدم حسابی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
واسه من سواله مغز بچه های الان با بچگی ما چه فرقی کرده چرا زمان ما مامانامون کاری با درس و مشق ما ند ...

درسها خیلی سخت تره،ایمقدر پیچوندن یه جمع و تفریق ساده رو که بیا وببین

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

خب عزیزم بذار یک سال دیر تر بفرست ...توی این یک سال ذهن و مغز ش بیشتر رشد میکنه و درس ها رو بهتر متوجه میشه ما اطرافیان مون خیلی ها این کار رو کردن حس کردن درس ها برای بچه شون سخته یک سال دیر تر فرستادن و خیلی راضی هستن ...یکی شون بچه شون رو دو سال پیش دبستانی گذاشت دوتای دیگه شون یک سال دیر تر فرستادن اول 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

اومدم  نصیحتت کنم یادم اومد یه روز  رفتم خونه مادربزرگم دختردایی کلاس اولیمم اونجا بود قرار شد بهش املا بگم 

هووووف چقدر رو اعصابم بود🤦‍♀️حق داری واقعا ولی چاره ای نیست باید صبوری کنی تا بزرگتر شه

من چی بگم ؟ به قران پسرم ششمه. شش ساله خون به جگرم کرده. کاش خنگ بود میگفتم به درک بزار بی سواد بمونه. لعنتی درس نمیخونه . تکلیف نمیبره همین امروز از مدرسه باز زنگ زدن . به خدا قلبم داره از غروب تیر میکشه انقدر ضجرم داده میخوام بمیرم فقط. هی ام میگه میرم خودمو میکشم .نااابووودممممم