2777
2789

خانوما خواهش میکنم یه چیزی بگین دلم آروم بشه

من با یک مرد بد سالها زندگی کردم.  از اوصافش بخوام بگم حالا حالاها باید بنویسم.  وقتی یادم میاد چقدر چندش و بی غیرت و بددهن و ستمکار و کثیف و بی وجدان و.....  خلاصه همه مدل بد بود، و چقدر در مقابل خودش و خانواده نامحترمش صبوری میکردم تا بگذره،  انگار دنیا روی سرم آوار میشه.  حتی یادآوریش هم بهم حس ستم دیدن میده.  

از فکر ستمی که سالهاااا در حقم شده اونم توسط شخص و اشخاصی  که هیچ برتری نسبت به من نداشتن،  واقعا بهم میریزم.  

بقول جاری هام(اونا هم طلاق گرفتن)،  ما شرمنده عزت نفس خودمون هستیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم چه خوب شد جدا شدی ولی مگه جاریات طلاق نگرفتن پس تو چرا ازدواج کردی باهاش

ممنون از همدردیت

عزیزم من عروس آخری بودم،  جاری هامم همین دو سه سال اخیر جدا شدن بعد از بیست سال زندگی،  زیاد فاصله بین طلاق هامون نبود.  

عزیزم آروم باش و خداروشکر کن که دیگه از دستشون خلاص شدی با ارتباط بیشتر از قبل با خدا میتونی تمام زخ ...

ممنون عزیزم از همدردیت

هر روز شکر میکنم،  ناخودآگاه روزی چندبار که یادم میفته میگم وای خدایا شکررررت که نجاتم دادی و راحت شدم.  

چیزی هم که من رو نجات داد همون ارتباط با خدا و توکل به خدا بود،   خدا برام خواست که نجات پیدا کردم