کهکشانی_۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 525 عنوان با هر کی ارتباط میگیرم بعد یه مدت باهم قهر میشیم 59 بازدید | 6 پست من باهاشون خیلی مهربونم و خیلی دوست دارم که از دستشون ندم وبی بعد یه مدت همشون باهام دشمن میشن یا چشم دیدنم ندارنخیلی اذیتمفک کنم شاید بخاطر این باشه که من یه مدت باهاشون حرف نمیزنم بخاطر خستگی و اینا 1403/12/04 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 3925 امکان نداره همه الکی یه دفعه عوض شن ببین ی دلیلی هست حتما هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...
کهکشانی_۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 525 امکان نداره همه الکی یه دفعه عوض شن ببین ی دلیلی هست حتما ۹۹ درصدشون اینطورینشاید یه دلیل دیگه هم داره چون من تو اون جایی که میرم چند تا حسود خیلی بد دارم و همیشه پشت من غیبت میکنن
کهکشانی_۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 525 یه الگویی تو رفتار خودت اشتباهه نه واقعا نهمن همیشه باهاشون خوب رفتار میکنم
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8138 ۹۹ درصدشون اینطورینشاید یه دلیل دیگه هم داره چون من تو اون جایی که میرم چند تا حسود خیلی بد دارم و ه ... منم همین مشکلو دارم همش اطرافم ادمایی هستن که حسودی میکنن یا از من خوششون نمیاد و باعث به هم خوردن روابطم میشن این ادما همه حا هستنا نمیدونم چرا رو من تاثیر اینجوری میذارن اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
کهکشانی_۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 525 منم همین مشکلو دارم همش اطرافم ادمایی هستن که حسودی میکنن یا از من خوششون نمیاد و باعث به هم خوردن ر ... اره انگار آهن ربا جذب اینجور ادما رو دارم