2777
2789

بچه ها قرص جلوگیریو ازچه وقتی باید شروع کرد به خوردن.؟◇من الان لکه بینی خیبییییلی کمرنگ دارم ازالان مصرف کنم یاوقتی ک کامل پریودشدم.؟الهی خیروخوشی ببینی هرکی بلده وراهنماییم میکنخ

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شنیدم از روز پنج یا روز سه پریودی تا وقتی بسته قرص تموم شه باز ک پریود شدی ب همین منوال تا هر و ...

خیرببینی خداعزیزاتوحفظ کنه.من الان روز اول پریودیمه ینی.؟اخه پری نیستم فقط لکه کمرنگه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

سلام عزیزم لکه بینی برای سیکل قبل با شروع خونریزی پریود شما محسوب میشه

سلام بروی ماهت خدا مامان بابای محترموحفظ کنه الهی بحق اولیای خدا..گلی ینی من الان پریودنیستم ؟پس ینی دوسه روز دیگه ک پریودشدم بخورم؟

خیرببینی خداعزیزاتوحفظ کنه.من الان روز اول پریودیمه ینی.؟اخه پری نیستم فقط لکه کمرنگه

پس الان نخور بزار از روز سوم شروع کن ....ساعت هایی ک میخوری هم دقیق باشه مثلا امروز ساعت پنج خوردی تا همیشه سر همین ساعت بخور .....منو دعا کن زایمان کنم🥺

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
پس الان نخور بزار از روز سوم شروع کن ....ساعت هایی ک میخوری هم دقیق باشه مثلا امروز ساعت پنج خوردی ت ...

ان شاءالله بحق مادرپاک دوعالم حضرت زهرا یه زایمان اسون وپرازخیروبرکتی داشته باشی دستای نینی قشنگم جای من بوس هروقت تشریف اورد به اذن خدا

ممنون از دعای قشنگت ❤️

قربونت برم مامان خوشگل

سلام بروی ماهت خدا مامان بابای محترموحفظ کنه الهی بحق اولیای خدا..گلی ینی من الان پریودنیستم ؟پس ینی ...

نه پریود نشدی،خونریزی که حجیم و غلیظ و جریان دار باشه پریود هست  

بستگی به قرصتون داره بعضی قرصها در ابتدای پریود و بعضی در روز سه یا پنج شروع میشه 

نه پریود نشدی،خونریزی که حجیم و غلیظ و جریان دار باشه پریود هست بستگی به قرصتون داره بعضی قرصها در ...

مال من زده روز اول پریودمصرف شع پس ینی دوروز دیگع ک خونریزی شروع شدمصرف کنم.؟درستع.؟دست گل شمادردنکنهههه مرسی

بله عزیزم

بسیاررررممنونمممم