2777
2789

دوستان دیدین دیگه ادما از ارزش ذاتی خودشون مطلع شدن حالا می خواسم بدونم کاری که شما برای خودتون انجام دادین چی بوده و نتیجه داده یا نداده هم بگین

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

جسارت طلاق و دور شدن از گذشته و ادمای شیطان صفت😊💔

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی صبرم کار کردم معجزه شد

دیگه باکسی دهن به دهن نمیشم

دیگه از کوره در نمیرم

دیگه کسی نمیتونه اذیتم کنه

کسی روم تسلط آزاری نداره

خیلی خیلی خیلی همچی عوض شد

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

با خانواده سمی قطع رابطه کردم واقعا کمتر حرص میخورم در آرامش ام

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

جسارت طلاق و دور شدن از گذشته و ادمای شیطان صفت😊💔

شما خونه خودتون بودین و طلاق گرفتین؟

با تروما های بعدش چ جوری کنار اومدین حرف مردم و ترس از اینکه دوباره ی موقعیت خوب گیرتون نیاد و...

افرین خانواده خودتن یاشوهرت

خانواده خودم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

شیرینیو دارم از زندگیم حذف میکنم روز یوم موفقیتمه شاید بگم بعد ۳۸سال این بزرگترین اراده اییه که داشت ...

یعنی حذف شیرینی بزرگترین موفقیتته؟

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺