2777
2789
عنوان

شوهرم به شوهر خواهرم گفته میخوام خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 45 پست

سعی کن باهاش حرف بزنی هیچی نگو ک ازین موضوع خبر داری فقط باهاش حرف بزن بگو چرا تو خودتی بعدم بگو چی ارومت میکنه شاید دوس داره تو با خانوادش رفت و امد داشته باشی یه جعبه شیرینی بگیرین برین اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همین حالم بدهتو خونوادشون سابقه خودکشی هستداییشم همسن خودشه دور از جونش، اونم خودکشی کرد ده سال ...

حضوری باهاش صحبت کنین 

بهش بگین حق داره فشار روشه کلا به حالش اعتبار بدین بذارین احساس امنیت بکنه که به نظرتون بی عرضه و ضعیف نیست

یکم آروم تر که شد پیشنهاد تراپیست رو بهش بدین 

اگه حضوری نمیاد 

تلفنی اسنپ روانشناس داره 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یه لفظی دارن بارها گفتندختره از سر ننشه،چون دخترم همش پیش منه پیش کسی نمیرهمیگن دخترزا بوده یدونه پس ...

عجب 

شوهرت این حرفا میزنه ؟ 

میدونی چون راحت بچه گیرش اومده نفسش از جای گرم بلند میشه 

بره تاپیک آخر منو بخونه بفهمه دنیا دست کیه و چقد خوشبختی داره که متوجه نیست

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
ولی اینکه همسرت بدون اینکه بهت بگه رفته خیلی بده.ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره

همون دیگه

به من نمیگه می‌ره اونجا که من مثلاً حرص نخورم

اونا خواهراشم میشینن منو مسخره میکنن میگن شوهرش بهش دروغ میگه و مارو ترجیح میده

بعد دعانویسن خونوادش

چندبار بعد مهمونی از لای درزای خونه دعا پیدا کردم

نمی‌دونم چه غلطی کنم الان

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
اصلا از اول همین بودیچیز برای من می‌خرید برای خواهر کوچیکم می‌خرید تو جمع به جای اینکه پیش من بشینه ...

شما نباید سعی کنی از خانوادش دورش کنی حالا همیشه کنار شماس چندساعتم کنار مامانش بشینه فردا روزی دخترت عروس بشه تو جمعی دخترت بیاد کنارت بشینه شوهرش بهش بگه چرا ور دل مامانت میشینی همش بیا کنار خودم شما چ حسی بهت دست میده خب مامانشه دیگه

داخل خونه تون هر از گاهی مجلس ختم صلوات و زیارت عاشورا بگیرید، خیلی خوبه، انرژی های منفی و شیطانی نابود میشه. اسفند و کندر دود کنید، برای کندر روایت داریم که باعث میشه شیاطین از بوی دود اون فرار کنن. 

قطعاً اینطور افکار از جانب شیطان نشأت می گیره. 

شما چکاری میتونی بکنی برای بیشعوریه خانوادش؟بشینی ت‌هیناشونو تحمل کنی قرص اعصاب بخوری شوهرتم حرفاش غ ...

واقعا دیگه نمی‌کشم منم

بخدا عزت و  احترامی که بهشون میذاشتمو هیچکس نمیذاشت،دکتر می‌بردم مادرشوهرمو،مهمونی می‌رفتیم ظرف میشستم یا جلوتر میرفتم کمک

ولی بعد فهمیدم پشت سرم میگفتن حمال و پاچه خواره

اینم از شوهرم که به جای اینکه منو دخترمو انتخاب کنه میخواد خودشو بکشه 

شما نباید سعی کنی از خانوادش دورش کنی حالا همیشه کنار شماس چندساعتم کنار مامانش بشینه فردا روزی دختر ...

عزیزم تو جمعی که همشون فامیلن من غریبم 

همه مردا با زناشون نشستن 

من تنها یجا میشستم

من میگم میری اونجا به من بگو

وقتی جلوی اونا پشت تلفن میگی سرکارم یا باشگام

اونا منو مسخره میکنن

ولی حالیش نمیشه

با یه مشاور صحبت کن تلفنی دخترت چن وقتشه

۳سالش شده

خیلی گوشه گیر و وابسته به کنه

اینام میشینن همه جا میگن عروسمون نوه مونو پر می‌کنه که نیاد پیش ما

نمیگن خودشون بچه رو دوست ندارن بهش اخم میکنم یا از اتاق میندازنش بیرون

همون دیگهبه من نمیگه می‌ره اونجا که من مثلاً حرص نخورماونا خواهراشم میشینن منو مسخره میکنن میگن شوهر ...

کلیپ های آیت الله بهجت رو از داخل گوگل نگاه کن. 

راجع به همین سحر و جادو و دعا و طلسم ازش سؤال پرسیدند، در جواب میگه آیه الکرسی و چهار قل رو زیاد بخونید. 

حرز امام جواد علیه السلام رو تهیه کنید و استفاده کنید. 

علاوه بر اینها، موارد دیگه ای هم هست که علما و بزرگان دین سفارش کردند. 

مثلاً روزانه حداقل 50 آیه قرآن با صدای نسبتأ بلند و قابل شنیدن، داخل خونه، قرائت کنید. 

قرآن، سر تا سر نور هست که تمام سیاهی ها و عوامل شیطانی رو پوشش میده و بی اثر می کنه. 

تا خدا و ائمه اطهار علیه‌السلام رو داری، از هیچ چیز نترس. 

صلوات و استغفار هم اذکاری هستند که معجزه می کنه برای تمام امورات زندگی. 

راجع بهشون مطالعه کن، متوجه میشی.