بنده مدتیه ترک خانه کردم یک پسر دارم مهرمو بخشیدم کلا حضانت بچمو گرفتم طلاق نگرفیم دادگاه نفقه داشتم چند روز پیش که فلا چیزی به حساب بنده واریز نکرده امروز برای ابلاغ اومد با عنوان خواسته تجویز ازدواج مجدد نمیفهمم چه مفهومی میده ایا در نفقه بچم تاثیر داره
حکم عدم تمکین علیهت گرفته؟ اگه اینطوریه که بله نفقه به خودت تعلق نمیگیره ولی به پسرت تعلق میگیره
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عدم تمکین من اصلا نفقه ندارم بچم داره این یعنی از من اجازه ازدواج میخواد ؟
بله چون هنوز همسرشین و به استناد همون عدم تمکین حکم ازدواج مجدد رو گرفته نفقه به پسرتون تعلق میگیره نگران نباشید از این بابت، فقط چرا طلاق نمیگیرید؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بله چون هنوز همسرشین و به استناد همون عدم تمکین حکم ازدواج مجدد رو گرفته نفقه به پسرتون تعلق میگیره ...
نمیدونم اصلا نمیدونم چرا طلاق نمیگیرم هم خیلی دوسش داشتم هم خیلی عذابم داد اخرش طلاقه ولی خودمم موندم ببخشید این ازدواج مجددو دادگاه در صورت عدم تمکین میده یا خود شخص در خواست میکنه
نمیدونم اصلا نمیدونم چرا طلاق نمیگیرم هم خیلی دوسش داشتم هم خیلی عذابم داد اخرش طلاقه ولی خودمم موند ...
خودش درخواست داده که دادگاه حکم داده دل بکن ازش به درد زندگی نمیخوره