2777
2789
عنوان

بهم میگه چرا پرانرژی هستی

163 بازدید | 13 پست

کلی بدهی داریم

اما رو به جلو داریم پیشرفت میکنیم

با اینکه کلی بدهی داریم و پول نداریم من انرژی دارم و حالم خوبه کم غصه میخورم

بهش گفتم بیا یه عکس بگیر  ازم

همسرم امروز شاکی شده با لحن بدی میگه چرا انقد انرژی داری و حالت خوبه؟؟؟؟ 

انقد ازش ناراحتم هرچی نگاش میکنم بیشتر ازش متنفر میشم

شما هم شاغلی؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه!☺️ اینجوری‌ام خوب نیست!

درسته که ایشون اشتباه کرده ، اما شاید امروز حالش خوب نبوده! همه‌ی ما یه وقتایی حالمون خوب نیست!

نباید دلخور شی که !☺️ اتفاقا الان باید علاقه‌تو نشون بدی! الان وقتشه نشون بدی چقدر فهمیده‌ای ، چقدر باگذشت و مهربونی ☺️

میگن خانوما عاقل‌ترن!☺️ منم اینو قبول دارم ☺️

شاد باشید 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

چقدر خوشحالم ک اینطور حالتون خوبه مطمعنم از این بهتر میشه حالتون بهش توجه نکنید بخدا تو دنیا حال خوب ...

بخدا با وجود همه مشکلا

بخدا هر روز کلی کار میکنم

هرچی پول درمیارم کمکش میکنم تا رد کنیم این دوره رو

حتی حال خوبو واسه من حروم میکنه

من کار میکنم کمکش میکنم شاید حقوقم از اون کمتر باشه ولی منم همه توانمو تو زندگی میذارم

خب خوبه که کمک می کنی عیبی نداره عزیزم بعدا میتونی تو یه فرصت مناسب احساست رو بیان کنی و با هم صحبت کنید.اختمالا همسرت خیلی خسته بوده یه چی گفته از زور فشار

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب خوبه که کمک می کنی عیبی نداره عزیزم بعدا میتونی تو یه فرصت مناسب احساست رو بیان کنی و با هم صحبت ...

ولی من امروز نیاز داشتم لبخند بزنم حالم خوب باشه اون کنارم باشه

نیاز داشتم همسرم شکرگذار باشه

ناشکری میکنه اینجوری خیلی چیزارو از دست میده

ولی من امروز نیاز داشتم لبخند بزنم حالم خوب باشه اون کنارم باشهنیاز داشتم همسرم شکرگذار باشهناشکری م ...

همینا رو وقتی حال هردوتون خوب بود با آرامش بهش بگو

اخه دیگ چیکا کنم هرچی کار میکنم میدم ب بدهیا

نمیدونم چرا بغضی مردا اینجورین از شادی زنشون لذت نمی‌برن. من خیلی دوست دارم شاد باشم ولی بعضی مواقع شوهرم از اینک شادم ناراحت میشه هنوز علتشو نفهمیدم ولی با اینحال خیلی دوست داره از سر کار زود بیاد پیشم خودم فک میکنم چون انرژی مثبت بهش ميدم.. ولی نمیدونم چرا بعضی مواقع من شادم اون نارحت میشه