2777
2789
عنوان

کار درمنزل توضیحات پست اول

351 بازدید | 0 پست

سلام ارادت

عذر میخام یکم اگه متنم طولانیه.کامل توضیح دادم.

اگه دنبال کار در منزلید و مثل من گول آگهی های بسته بندی خشکبار و لوازم آرایش و ...رو خوردید

یه کاری بهتون پیشنهاد میدم رسمی هست و زمان زیاد در طول روز نمیگیره و صبر میخواد تا درآمدتون خوب بشه

بسته به زحمتتون تا روزی ۲ملیون تومن هم اعلام کردن که میدن.

قبلش بهتون بگم شروع و ثبت نام رایگانه،فعالیتش هم رایگانه،مثل بسته بندی ها و انواع آگهی ها نیست که میان میگن فلان تومن بزنید به حساب و چند بار دیگه پول بخوان ناگهان ناپدید بشن.

میخوام بگم میفهمم اوضاع چجوریه و متاسفانه فضا بدون نظارته.

عرض کردم این کار رایگانه اما برای پیشرفت خودتون و درآمد سریعتر و بیشتر داخل سایتش میتونید تا ۲۴۰ هزار تومن به دلخواه  پرداخت انجام بدید.

کار این هست که سایتی وجود داره به نام کارسود.

سایت رسمیه و داخل پلیس فتا و چندجای دیگه تایید شده که داخل سایتشون همرو گذاشتن.

اگه سایت بلد نیستید زنگ بزنید پلیس فتا بگید سایت کارسود تایید هست یا نه یکم صف باید وایسید ولی جواب میدن.

نحوه کار این هست که شما یک ثبت نام انجام میدید و روزانه یکسری تبلیغات به شما میده و روی اون کلیک میکنید و توی حسابتون به همون مقدار پول واریز میشه.

ببینید صادقانه میگم اوایل این کار درآمد پایینه و ناچیزه اما اگه فعال باشید میتونید به درآمد خیلی بالا برسید تو زمان کم بنا به فعالیتتون.خودشون گفتن تا دو ملیون روزانه،

خودم هم شخصا حساب کردم تا دو ملیون تومن طبق الگوریتمش امکان پذیره

تاکیدم میکنم اصلا پیچیده نیست و مهارت خاص نمیخاد .همه میتونن انجام بدن.شما کافیه روزانه یکی دوبار وارد بشید و روی تبلیغات کلیک کنید.

کم کم تعداد تبلیغات و مبلغ تبلیغات زیاد میشه و راه هایی داره که میتونید درآمد روزانه رو چند برابر کنید که بهتون یاد میدم و خیلی آسونه.

یک مبلغی که جمع بشه الان فکر کنم حداقل ۱۰۰ تومنه،میتونید برداشت کنید.

ولی اگر فعال باشید و کم کم طرحارو بخرید(اجبار نیست‌)و به دیگران با کد معرف خودتون معرفی کنید خیلی سودآور میشه که این عدد اصن به چشم نمیاد

موقع ثبت نام اسم و شماره تلفن میخواد و کد معرف

کد معرف من رو بزنید من هم هر سوالی باشه در اختیار شمام

لینک سایت:

کد معرف 60574

نکته مهم اینه که چون این سایت تقریبا تازه راه افتاده هر چقدر زودتر شروع کنید از بقیه جلوترید تا شلوغ نشده. و یکم صبر میخواد درآمدش انشالله خیلی خیلی خوب خواهد بود.

ببخشید طولانی شد. درخدمتتونم🙏

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤