2777
2789

من با کردا قد بلند و هیکلی میاد تو ذهنم، با سیبیل شبیه بهنام بانی

با ترکا پوست سفید میاد تو ذهنم و ی شیرینی ک تو تبریز خوردیم همش مغز اجیل بود، و فرق دست باف

با شمالیا رقص و بزن و بکوب میاد تو ذهنم و ادمای خوشحال و شوخ طبع

با جنوبیا ترشی و ماهی و غذاهاشون و آهنگاشون

با لرای کوچیک یاد تفنگ میوفتم و عروسی و گُلوَنی

با بختیاریام ک خودمم😂 یاد اهنگای غمگینمون میفتم و مظلوم و ساده بودنمون

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه چیزی بدی گفتم

عزیزم شما چیز بدی نمیگی یه عده شعور ندارن میان توهین میکنن صبر کن کم کم پیداشون میشه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

لرها کباب . جنوبی ها ماهی .شمالی ها سیر و زیتون پرورده و اون دامن رنگی رنگی . شیرازی ها لهجه شون و م ...

ما لرا ک ب جای خون کباب توی رگامون جریان داره🤣

با تمومش یاد یه ایران قشنگ با مردمانی رنگی و ساده و با معرفت من خودم خراسانی ام اما از همه جای ایران دوستایی دارم و خونه ام میان قدم میزارن رو چشم چقد هر کدوم شون قشنگن خاصن 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

با تمومش یاد یه ایران قشنگ با مردمانی رنگی و ساده و با معرفت من خودم خراسانی ام اما از همه جای ایران ...

به به

دقیقا

ایران رنگارنگه