2777
2789
عنوان

جراحی عقل خیلی خیلی نهفته

58 بازدید | 12 پست

دندون عقلم خیلی ناجور، افقی در اومده و کاملا زیر پوسته. برخورد کرده ب بغلیش و شدیداً درد می‌کنه . ... متخصص گفت باید جراح فک انجام بده و کار سختیه . و کلی اذیت میشی . 

کسی تجربه داره ؟؟؟؟؟

آره گلم پسرم دندونش کاملا افقی در اومد،گفتن جراحی باید بشه،از اسم جراحی وحشت میکردیم،مجبور شدیم بریم دندون کناری رو از ریشه خراب میکرد،رفتیم اول مهر هزینه اش ۶۰۰ شد،۵ دقیقه طول کشید با بخیه و همه چی،فقط اینکه ۱هفته سوپ و ژله خرد و دو هفته استراحت کرد،تا میومد حرف بزنه لپ ش ورم میکرد،دو هفته استراحت واقعی،یعنی حتی کاری داشت یا چیزی میخواست بگه،می‌نوشت، شکر خدا به سلامتی از سرمون گذشت،شما هم بریم،ترسش بیشتر از خودشه وقتی بری بکشی میبینی اینقدرها هم که میگفتن ترس نداشت

آره گلم پسرم دندونش کاملا افقی در اومد،گفتن جراحی باید بشه،از اسم جراحی وحشت میکردیم،مجبور شدیم بریم ...

واقعا ۵ دقیقه !! برا من خیلی عقبه. اصلا نمی‌دونم چجوری دکتر باید پیداش کنه از اون عقب ! خیلی میترسم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم اریب رشد کرده بود کامل نهفته با عکس رادیوگرافی فهمیدم ولی مال من درد نداشت  ..دندونام کم کج بودواینم کجشون میکرد ...وقتی رفتم از استرس آنچنان میلرزیدم دکتر نمبتونست کاری کنه😁😂یه کم آروم شدم شروع کرد آمپول بیحسی میزنن ..بیحس میشه ولی اون موقع که فشار میارن به فک واقعا اذیت میشی حس میکنی فکت الان میشکنه ..چون دندون تیکه تیکه در میاد خود دندانپزشکم اذیت میشه..جز این اذیتی نداره بعدم بخیه جزبی زد تمام ..برو قبل عید انجام بده خلاص بشی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
آره گلم پسرم دندونش کاملا افقی در اومد،گفتن جراحی باید بشه،از اسم جراحی وحشت میکردیم،مجبور شدیم بریم ...

متخصص فک رفتید یا دندانپزشک ؟؟؟ برا من متخصص قبول نمیکنه

برای منم اریب رشد کرده بود کامل نهفته با عکس رادیوگرافی فهمیدم ولی مال من درد نداشت ..دندونام کم کج ...

شما دندانپزشک رفتی یا جراح فک ؟؟ ب من گفتن برو جراح فک . 

واقعا ۵ دقیقه .چطوری میشه اونم نهفته ..دندون عقل نهفته در آوردنش طول میکشه مگه میشه همچی چیزی لابد دندونش هنوز اونقدی رشد نداشته کوچیک بوده..مال من خیلی طول کشید خود خون زیادی که میومد باند میزاشت پاک کنه تا بتونه دندون بکشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

متخصص جراحی بودش  خدا خیرش بده عالی بود 

بگم برات که اندازه ی کشیدن دندون عادی وقت برد من شک کردم گفتم اینقدر زود کشید نکنه ریشه ای مونده باشه گفتم بعد از جراحی میخوام عکس بگیرم،گرفتم خیالم راحت شد،یه عمر دعا گوش هستم

شما دندانپزشک رفتی یا جراح فک ؟؟ ب من گفتن برو جراح فک .

نه عزیزم من مطب داندانپزشکی رفتم اولی زیاد گفت آقا بود منم رفتم پیش یه خانوم دندون عقلای دیگه مم خودش کشید اونارو اصلا حالیم نشد ..البته من دو سال پیش رفتم الان جراح فک باید خیلی گرون باشه