2777
2789
عنوان

من یک آگهی گذاشتم دیوار

121 بازدید | 8 پست

به خاطر نیاز مالی شدید دارم همزن برقی خیلی قدیم خریده بودم دوازده سال پیش اون موقع دست و بالمون باز بود توستر هم داشتم کیک زیاد درست میکردم بعد توسترم و فروختم چند سال پیش گفتم همزن و هم بفروشم پول دستم بیاد به خدا اینقدر زنگ زدن گفتن صلواتی بده دیگه رفتم حذفش کردم آخه من خودم به پول این نیاز دارم که میفروشم چرا درک نمیکنن دست همه خالیه کسی که وسیله برای فروش میذاره حتماً نیاز به پول داره 😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

دیوار بدترین اپ جهانه‌

زیر قیمت بده به سمساری دوستی اشنایی کسی خیلی بهتر از دیوار

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پررو صلواتی😐

به خدا اینقدر هم عذاب وجدان میدن به آدم.. واقعا خجالت کشیدم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

دیوار بدترین اپ جهانه‌زیر قیمت بده به سمساری دوستی اشنایی کسی خیلی بهتر از دیوار

آره میبرم سمساری بهتر از این که صلواتی بدم..

من ی باز اینکارو کردم بد گیر کردم یعنی هرروووز ازم ی چیزی میخواست نه دلم میومد کمک نکنم و نه از پسش ...

چی بگم خواهرم 

کلاهبردارن جدیدا اینطوری شده اهمیت نده

واقعا کلاهبردارن نیازمند نیستند