2777
2789
عنوان

رابطه با استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 36 پست
یه ترم باهاته نمره هم بهت میده ترم بعدی ولت میکنه می‌ره با شاگردای کلاس های ترم جدیدش

دو ترمه باهاش درس داریم

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

چه غلطااا 

توام بهش سوزن بده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس بدی ازش گرفتم 

دقیقا یکی اینجور تعریف کردی دیدم  ،تو‌ پارک بودیم شوهرم ازم دورتر بود پیش ماشین و بچهام داشتن بازی میکردن این پسره اینقددد زل زد بهم شوهرم از دور متوجه شد رفت یقش گرفت باهاش دعوا گرفت، بعد  نشستیم دیدم دوباره اومد روبروم گفتم الان یکیو میکشن پاشدم رفتیم

اون نخ میده تو سوزن بده کمک بهم نوع کار خوبیست

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

دو ترمه باهاش درس داریم

ببین مهم اینکه اکثر اساتید آدم و بخاطر خودش نمی‌خوان اصولا میان یه سو استفاده از طرف مقابل می کنند و بعد هم بهش یه نمره خوب میدن که راضی باشه 

مهم نیست که تو چند ترم باهاش داشته باشی مهم اینکه تا وقتی که اون با تو داره این راه ادامه داره 

ببین مهم اینکه اکثر اساتید آدم و بخاطر خودش نمی‌خوان اصولا میان یه سو استفاده از طرف مقابل می کنند و ...

اینو راست میگه من یکی از استادم خواستگارام بود ولی هنوز هنوزهه نمره خوبی میده خوش اخلاق رفتار میکنه:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ببین مهم اینکه اکثر اساتید آدم و بخاطر خودش نمی‌خوان اصولا میان یه سو استفاده از طرف مقابل می کنند و ...

روم غیرتی هم میشه 

ببینه با پسرا حرف میزنم چپ چپ نگام میکنه میاد جلو بهم کار میگه تا دیگ با اون پسرا صحبت نکنم

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅