2777
2789
عنوان

کسایی که با عشق ازدواج کردیم باورتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 25 پست

ایشالله خوشبخت بشی عشقتون پایدارباشه عزیزم میشه منم راهنمایی کنی ازکجابفهمم رلم دوست داشتنش واقعیه یانه بحث ازدواجوخیلی میکشه وسط ولی خب میخام بدونم دوست داشتنش واقعیه همسرشمادوره دوستی چیکارامیکردک مطمعن شدین عاشقتونه من چون اولین تحربه دوستیمه سیلان وحیران موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خوشبخت بشی عشقتون پایدارباشه عزیزم میشه منم راهنمایی کنی ازکجابفهمم رلم دوست داشتنش واقعیه ی ...

کلا  همیشه از کارش ب خاطر من میزد ی بار بدون خرید گل نمی‌ومد ک من همش میگفتم نخر ولی کار خودشو میکرد منو ب مامانش و خواهرش معرفی کرد بی مناسبت هدیه می‌گرفت تو دعواها اون کوتاه میومد و میومد جلو دوران کرونا ک مریض بودم حتی خانواده خودممم میترسیدن اومد دوبار منو برد دکتر بدون ترس از مریضی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

واهاااای چه خووووب،همه ی اونایی که عشقو میفهمن و اول عاشق شدن بعد ازدواج کردن دور هم جمع شدن😍😍

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ماهم بعد 4 سال دوستی عقد کردیم و واقعا حرفتو قبول دارمازدواج با دوستی و عشق صدبرابر قشنگتر از ازدواج ...

دقیقا خوشبخت بشی گلممم

واهاااای چه خووووب،همه ی اونایی که عشقو میفهمن و اول عاشق شدن بعد ازدواج کردن دور هم جمع شدن😍😍

عزیزممم🥹🥹🥹