2777
2789

سلام

کارکردن بعنوان کارمند اداری تو کلینیک های زیبایی باحقوق بالا

یابعنوان کمک حسابدار باحقوق معمولی

خودم دلم اولی میخاد چون خیلی استرس کاری نداره و حقوقش خوبه(ولی میگم اینده نداره برای درلحظه خوبه)

ولی دومی مرتبط بارشتمه برا آیندم خوبه اگه دووم بیارم ولی باید تمرین وکارکنم چالشارو بگذرونم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

هردوش بیمه میشی؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی

دلم شغل بی استرس میخاد ازاول کارکردن توفضاهای کلینیک و اینا خوشم میومد

ولی خب اینده نداره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دلم شغل بی استرس میخاد ازاول کارکردن توفضاهای کلینیک و اینا خوشم میومدولی خب اینده نداره

وقتی رشته حسابداری 

تکلیفت معلومه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هردوش بیمه میشی؟؟

اره حتی مزایای اولی بهتره

ولی خب اینده معلومی نداره

مربوط به رشته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوب اگه رشته اتون مرتبط هست حسابداری ادامه بده عزیزماگه پول لازم هستی کارمند شو

ممنون از نظرت

خیلی دلم میخاد کارکردن تو کلینیک تجربه کنم😁

اما بخاطر اینده نداشتن موندم

وقتی رشته حسابداری تکلیفت معلومه

نه منظورم کلینیک بود که اینده نداره

ممنون ازنظرت