2777
2789
عنوان

ازبین بردن لک جوش به صورت نقطه ای

2582 بازدید | 16 پست

سلام.خوشکلا ی محصول معرفی میکنید که لک جوش رو بصورت نقطه ای روش بزنیم پاکش کنه؟؟؟؟منظورم اینه رو کل صورت نزنیم.من خودم دکتر که رفتم محصولاتی داد ک گف رو کل پوستت باید بزنی تا کلیییی لایه برداری کنه ولی من فقط چندتالک رو چونم دارم وحیفه کل صورتمو لایه برداری کنم گونه هام نازک میشه پوستش.شما محصولی زدین ک روی ی نقطه فقط استفاده بشه؟؟؟؟ترجیحا مارک وقیمتش روهم بگید.

دختر پاییز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فهميدي به منم بگو چون منم كشاله رانم بخاطر موهاي زير پوستي لك شده خيلي ناراحتممممم😭😭😭

من ی مشکل بزرگ روی بازوهام دارم جای رویش موها لک شده.نمیدونم چرا

دختر پاییز

میگن پانژل مثل وایتکس میمونه که فقط لک ها رو از بین میبره ولی نباید به جاهایی که لک نیس بزنی 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
میگن پانژل خوبه واسه جای جوش فقط نمیشه به کل صورت زد منم شنیدما امتحان نکردم

اره منم شنیدم ولی ی محصول امتحان شده میخوام نمیخوام هزینه کنم بی جواب بعدم پوست صورته نمیشه امتحانی زد.از طرفی این مدت خیلی خرج این پوست جون کردم.ی محصول مطمعن و همیشگی میخوام

دختر پاییز

همهمه اینو میخوان پس.ولی کسایی ک صورتشون خیلی لک داره لایه برداری کنن با دارو پیش ی دکتر معتبر خیلی خوبه.البته لک های جای جوش ک مطمعنا پاک میشه وبرنمیگرده اما لک های دیگه رو نمیدونم.من لک جای جوش داشتم مخصوصا پیشونیم.یبار لایه برداری کردم وپاک شدن.و راضی ام ازین کار اما دیگه ادامه ندادم چون پوستمو نازک میکرد.اما شفاف و روشن شد

دختر پاییز
منم یه ضد لک عالی میخوام

دکتر ی کرم ک محصول نوروا هست ومخصوص پوست خشک بود ب مامانم داد.نوعی ضد افتابم بود.البته ضدلک.ک به بهبود لک های قبلی هم کمک میکنه.اما بیشتر ضدلکه.

دختر پاییز