2777
2789
عنوان

دیروز قشنگ من😍🌱

180 بازدید | 9 پست

صبح کلی تیپ زدم خوشگل کردم رفتم دانشگاه الزهرا که حوزه ازمونیم بود و پرونده کنکور ارشدو به بهترین شکل بستم..📚

بعدش تو بارون با نامزدم رفتیم پیاده روی، عکاسی خیابونی و سمبوسه خوردیم🥪

ناهار خونه قرمه سبزی جا افتاده و چرب چیلی رو زدم بر بدن و با برادرم برای اولین بار رفتیم‌جمعه بازار پروانه کنار باغ کتاب.

خیلی جای قشنگ و عجیبی بود برام حقیقتا

واسه خودم یه شلوار خونگی سالیوان، یه ماگ که داخلش عروسک پو داره و گلسر بافتنی هدیه گرفتم😍

اومدم خونه سریع و فشرده برنامه هفتگی دانش آموزامو نوشتم و براشون فرستادم👩🏻‍💻

با داداشم‌ فیلم سینمایی " هتل" رو نگاه کردیم. ژانرش کمدی بود اما خیلی خنده دار نبود صرفا جالب بود و همراهش چیپس خوردیم.

آخر شبم چند صفحه از یه کتاب جدید رو با ذوق شروع کردم به خوندن و بعدش با نامزدم یکم چت کردم که عکس کادوهای ولنتاینمو برام فرستاد... لازم ب ذکره بخاطر کنکور ما هنوز ولنتاین نگرفتیم و فردا برنامشو داریم. ولی خودش نمیتونست صبر کنه و ذوق داشت زودتر کادو هارو برام اسپویل کنه😂❤️

خدایا کلی شکرت برای ۳ اسفند جذابم🦋

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر عالی امیدوارم همیشه حالت خوب باشه گلم 😊🌹

شما هم همینطور زیبا😍

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

از ته دلم برات خوشحالم از ته ته دلت همیشه بخندی

چقد شما مهربونی😍

امیدوارم ب خواسته های تو دلت برسی انقد ک دلت پاکه

خداروشکر عزیزدلملبخند به لب من هم اومدان شاءالله همیشه سلامت و پر خنده باشینبمونید برای هم😍😍

کلی مرسی بخاطر انرژی مثبتت😍

چقد شما مهربونی😍امیدوارم ب خواسته های تو دلت برسی انقد ک دلت پاکه

عزیزمی ممنونم دعا کن برام  یک سری خواب دیدم بافاصله و رهنمود مشغول کرده و نمیتونم باکسی درمیون بذارم

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم