2777
2789
عنوان

دیروز قشنگ من😍🌱

173 بازدید | 9 پست

صبح کلی تیپ زدم خوشگل کردم رفتم دانشگاه الزهرا که حوزه ازمونیم بود و پرونده کنکور ارشدو به بهترین شکل بستم..📚

بعدش تو بارون با نامزدم رفتیم پیاده روی، عکاسی خیابونی و سمبوسه خوردیم🥪

ناهار خونه قرمه سبزی جا افتاده و چرب چیلی رو زدم بر بدن و با برادرم برای اولین بار رفتیم‌جمعه بازار پروانه کنار باغ کتاب.

خیلی جای قشنگ و عجیبی بود برام حقیقتا

واسه خودم یه شلوار خونگی سالیوان، یه ماگ که داخلش عروسک پو داره و گلسر بافتنی هدیه گرفتم😍

اومدم خونه سریع و فشرده برنامه هفتگی دانش آموزامو نوشتم و براشون فرستادم👩🏻‍💻

با داداشم‌ فیلم سینمایی " هتل" رو نگاه کردیم. ژانرش کمدی بود اما خیلی خنده دار نبود صرفا جالب بود و همراهش چیپس خوردیم.

آخر شبم چند صفحه از یه کتاب جدید رو با ذوق شروع کردم به خوندن و بعدش با نامزدم یکم چت کردم که عکس کادوهای ولنتاینمو برام فرستاد... لازم ب ذکره بخاطر کنکور ما هنوز ولنتاین نگرفتیم و فردا برنامشو داریم. ولی خودش نمیتونست صبر کنه و ذوق داشت زودتر کادو هارو برام اسپویل کنه😂❤️

خدایا کلی شکرت برای ۳ اسفند جذابم🦋

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

از ته دلم برات خوشحالم از ته ته دلت همیشه بخندی

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی امیدوارم همیشه حالت خوب باشه گلم 😊🌹

شما هم همینطور زیبا😍

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

از ته دلم برات خوشحالم از ته ته دلت همیشه بخندی

چقد شما مهربونی😍

امیدوارم ب خواسته های تو دلت برسی انقد ک دلت پاکه

خداروشکر عزیزدلملبخند به لب من هم اومدان شاءالله همیشه سلامت و پر خنده باشینبمونید برای هم😍😍

کلی مرسی بخاطر انرژی مثبتت😍

چقد شما مهربونی😍امیدوارم ب خواسته های تو دلت برسی انقد ک دلت پاکه

عزیزمی ممنونم دعا کن برام  یک سری خواب دیدم بافاصله و رهنمود مشغول کرده و نمیتونم باکسی درمیون بذارم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره