2777
2789
عنوان

این عید عید نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عید و شب یلدا داریم اینم میخوایین کنسلش کنینننن

همگی نوحه بخونیم گریه کنیم؟؟ پس چرا زنده ایم که قراره همش ناله کنیم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من بیشتر ذوق ماه رمضونو دارم تا عید

اهل ایرانی یا جای دیگه؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه عید و شب یلدا داریم اینم میخوایین کنسلش کنیننننهمگی نوحه بخونیم گریه کنیم؟؟ پس چرا زنده ایم که قر ...

چرا بد برداشت می کنید؟؟ گفتم عزا بگیرید؟

راجع به خودم گفتم 

شما تاپیک با عنوان منفی نیا 

من منظورم این بود که عید خودم بعد کنکوره 

به هر حال اگر موجب ناراحتیتون شدم حلال بفرمائید

چرا بد برداشت می کنید؟؟ گفتم عزا بگیرید؟راجع به خودم گفتم شما تاپیک با عنوان منفی نیا من منظورم این ...

اخه کنکور چه ربط به دندون و اجیل داره 

ایشالله عید شماهم میرسهههه خواهررر

هر روزی که ادم حالش خوب باشع میشه عید 

عید به خوردن و خوابیدن و خریدن نیست عید یه حالت درونیه 

هنر بی توجه بودن به آنچه که به من می گذرد آرامش داشتن 

نفس عمیق کشیدن و چایی خوردن 

حس خوب بعد از حل تست ها و تموم شدن مبحث جدید 

و دادن یه آزمون آزمایشی اینا همشون عیده

بهت قول میدم روز بعد کنکور رو اصلا یادتم نمیمونه مثل همه ی روزای دیگه است شادی ات رو به بعد موکول نکن 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

این نالیدن ها ادا بود پس

چه ادایی بزرگوار؟هرکس تو زندگیش یه مراحل سختی رو میگذرونه و ازش عبور می کنه 

و من ایمان دارم که بعد عید روز های خوشی برام رقم میخوره

دقت کنید نگفتم سال جدید 

فقط ایام عید رو گفتم 

دندونای خودم خراب شدن🤭

انشاالله قبول شی چی بگم

ایشالله عید شماهم میرسهههه خواهرررهر روزی که ادم حالش خوب باشع میشه عید عید به خوردن و خوابیدن و خری ...

درود بر شما که انقدرررر قشنگ برداشت کردید صحبت های منو 

متاسفانه یه عده افراد اشتباها متوجه شدن که اومدم عید و ازشون بگیرم و انرژی منفی وارد کنم