2777
2789

یه نفر این بیماری رو داره و الان یه ماهه تو بیمارستان رازی تقی آباد بستریه.

زن و بچه داره،خانومش میگه هرچی از دکتر ها وضعیتشو میپرسم چیزی نمیگن.من نمیدونم اصلا خوب میشه یا نه

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نشنیدم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
یه حالت روانپریشی حاده خیلی راحت میتونی تو گوگل سرچ کنی. همه چی بهت میگه

دکترش گفته سالی یه بار باید بستری بشه.

یه حالت روان پریشی هست واحتمال بهبودی هم دارد به شرط درمان نه به حالت رها شده

طرف خیلی پیگیر درمانش نیست،چهار ماه داروهاشو مصرف نکرده

سایکوز بیماری خاصی نیست یه وضعیت روانیه که مشخصات خودش رو داره مثلا از دست دادن ارتباط با واقعیت یا تجربه حسی چیزهایی که وجود خارجی ندارن.‌ افسردگی شدید میتونه باعث سایکوز بشه. همچنین چون گفته شده سالی یه بار بستری بشه، ممکنه مربوط به بیماری دوقطبی باشه که اونم افسردگی شدید داره. 

مصرف کردن داروها خیلی اهمیت داره. اما چون متاسفانه عوارض ناخوشایندی دارند بیمار قطعشون میکنه و دوباره دچار سایکوز میشه.

سایکوز بیماری خاصی نیست یه وضعیت روانیه که مشخصات خودش رو داره مثلا از دست دادن ارتباط با واقعیت یا ...

آره گفته سالی یه بار باید بیاد 20-30روز بستری بشه،وقتی داروهاشو نمیخورد زنشو کتک میزد تهدید به کشتنش میکرد چندبار خواسته خفه اش کنه خیییلی بهش فوحش و ناسزا میگه و تهمت های خیلی زشت میزنه.