2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 46 پست
آره منظور اونم همین بود که اکثریت سنی باشن

ببین این زوج باید مشکل بین خودشون رو حل کنن ظاهرا مشکل ریشه داره . اگر تو شهری هستند که بیشتر سنی مذهب هستن هر مدرسه ای بره درصد سنی بیشتره ولی آموزشهای معلمها بر اساس شیعه است . روی خوب بودن مدرسه تاکید کنید نا مذهب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مدرسه ای که دارم ازش حرف میزنم مثلا بین 30 تا دانش آموز فقط 3 تا شیعه داره، آره از اول مذهبی بو ...

خب از بیخ کار این اقا غلط بوده

با شخصی ک تعصبی مذهبیه

وقتی خودش مذهبی نیست خیلی 

رک بخوام بگم

شیعه ها تعصبی نیستن توی مذهبشون

ولی بلعکس

من هر چی سنی مذهب دیدم حتی شخصی ک ادعا میکرد بی دین هستش 

باززز در نهایت روی مذهبش به شدتتتت تعصب داشته

توی دوست خودم این مورد رو دیدم

🔴 آقا از در مذهب وارد نشه از در اذیت شدن بچه وارد بحث بشه

بگه بچه تو به خاطر اینکه من بابام مذهبش رسمی شیعه ست و همه جا همین ثبت میشه

بچه رو بفرستی جایی ک اصلا همه سنی هستن

ممکنه اذیتش کنن

بهش حرفی بزنن

وقتی انقدر آمار دقیق هست ک کی مذهبش چیه

یعنی پس روی این موضوع قطعا خود بچه ها هم توی مدرسه حساسیت نشون میدن

بگو بچه میره یه مدرسه معمولی

اقا اصرار کنه

بگه پدر بچه ام

یه مدرسه عادی انتخاب کن من بچه رو بفرستم

تفکیک سازی نداریم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وهابی که نه نیستن، ولی یکم تندرو ان، کرد شکاکن

اگه کرد هستن نگران نباش چیز خاصی اتفاق نمیوفته 😉

خود بچه رو فقط با محبت اهل بیت آشنا کنید زیارت ببریدش براش از اهل بیت بگید کتابهای داستانی معتبر براش تهیه کنید خودش میاد سمت شما

اونی که من گفتم چون تو سمت خودمون زیاد دیدم وهابی ها چه تبلیغ هایی میکنن و چه پولهایی خرج میکنن و ....

به نوعی من فکر میکنم خیلی هم با فکره 🤒🤕🤕دیده ما بی خیالیم خودش دست به کار شده

ای بابا عروس خودتونه پس 

بهش بگید براتون فعلا سواد و آموزش بچه هست بقیه مسایل رو خودش به وقتش انتخاب میکنه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ببین این زوج باید مشکل بین خودشون رو حل کنن ظاهرا مشکل ریشه داره . اگر تو شهری هستند که بیشتر سنی مذ ...

مشکل اینه که شهر مرزیه، و یه منطقه سنی نشینن و یه منطقه شیعه نشین، اختلاف شوهرشون با خونوادش این بود که وقتی وارد اون منطقه شد اهالی محل زدنش اونم سر بگو مگوی لفظی با یکی از جووناشون که حالا یه حرف معنادار در مورد شیعه ها زده بودن، خونواده ی دختره هم حمایت نکردن اینم نذاشت دختره دیگه بره پیش خونوادش ، دخترم افتاده به لج، وگرنه همه جور مدرسه ای اونجا هست، هم مدرسه ی خوبی که اکثریت شیعه باشن هم بر عکس

ای بابا عروس خودتونه پس بهش بگید براتون فعلا سواد و آموزش بچه هست بقیه مسایل رو خودش به وقتش انتخاب ...

من زیاد باهاش حرف نمیزنم، یعنی ما خیلی ازشون دوریم، از طرفی من هرچی بگم میشه دخالت، ولی چیزی که برام خیلی عجیب بود احمق بودن خودمونه، از بچه پرسیدن میری خونه ی نانا (مادر مادرش) خوش میگذره؟ بچه گفته آره خیلیییی خوش میگذره دایی منو میبره مسجد، منو با موتور میگردونه و...... از الان دارن به مسجد خودشون وابستش میکنن در حالی که طرفه پسره به خاطر خانوم مسجد هم نمیرن

مشکل اینه که شهر مرزیه، و یه منطقه سنی نشینن و یه منطقه شیعه نشین، اختلاف شوهرشون با خونوادش این بود ...

کلا باید با زبون خوش بین خودشون به توافق برسن . اینجوری تعصبها واقعا سخته . ما موارد ازدواجی که داشتیم اصلا تا این حد تعصب و کشمکش تو خانواده نداشتن . جاری من یکیشون سنی هست همسرش یعنی برادر شوهر من از اون مدلهاست که تا سالهای قبل از کرونا همیشه مراسم عاشورا و تاسوعا تو حسینیه ها بود و مراسم تو خونه پدری برگزار میکردند و همسرش که سنی بود و اعتقادی نداشت مراسم رو نمیرفت ولی بچه هاش مختار بودند برن یا نه و هیچوقت سر این موضوعات دلخوری بینشون ندیدم . 

باباش نمیتونه اون چیزی رو که گرو گرفتن یه حالت خنثی کنه تا آتو نداشته باشن ازش و بتونه از بچه دفاع ک ...

اگه اختلافاتو کنار بذارن درست میشه، هم پدره غده هم مادره

کلا باید با زبون خوش بین خودشون به توافق برسن . اینجوری تعصبها واقعا سخته . ما موارد ازدواجی که داشت ...

در این حد نیستن، مثلا واسه عاشورا تاسوعا میان کوچه بین دسته ولی با لباس رنگی، و گاهی با لباس سفید سفید، و ریشها 6 تیغ، نذری میگیرن ولی شاید نذری ندن، این طور نیس که کلا نیان، و حتی اون روزو روزه میگیرن در حالی که ما درست نمیدونیم، ببین بحثی نیست ما با این مسائل هم کنار اومدیم، اما همیشه فکر میکنم چرا فقط باید شیعه کوتاه بیاد

عمه و عمو یی خاله و دایی مامان بزرگ و بابابزرگ چی؟

اختلاف دیگه تبدیل به اختلافات طایفه ای شده، خیلی بحث بزرگ شده که به این جا کشیده، ببین تازه تازه پدره با این موضوع کنار اومده که بتونن با هم رفت و آمد کنن اونا هم این طوری دارن سو استفاده میکنن

با سگ سنی وصلت نکنید

🙂

خودشون دوتایی جوگیر شدن فک کردن خبریه 

و البته زندگیشون به من ربط نداره اما خب الان از این تاپیک خیلی میگذره و خالم به جایی رسیده که فقط سکوت کرده