سلام، چیزی که میگم رو تصور کنید، یه خانم سنی با یه آقای شیعه ازدواج میکنه، خونواده ی پسر همه شیعه ولی مشکلی با این موضوع ندارن، دخترم آدم خوبی به نظر میاد، حالا چند سالی گذشته و بچه دار شدن، بچه به سنی رسیده که میتونه بره مدرسه و مادر اصرار داره تو مدرسه محل خودشون که بیشتر بچه ها سنین درس بخونه، تا حالا شما چنین موردی رو دیدین؟ اول و آخر این بچس که باید انتخاب کنه، اما اگه چنین موردی دور و ورتون بوده آخرش چیشده؟ بچه دین زده شده؟ یا اگه یکی از این دو رو انتخاب کرده کدوم بوده و معیارش واسه انتخاب چی بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش قبل ازدواج پسره اونقدر اصرار داشته که با دختره فرار کرده چون میدونسته طرفین راضی نمیشن، طرف پسرم قبول میکنه و عروسی مفصلی میگیره تا دهن همه بسته شه، نمیخوام وارد این جزئیات شم، سرنوشت بچه مهم تره برام
یکی از اشناهامون اینطور بودن بچه شیعه رو انتخاب کرد البته خیلی اُپن مایند بودن و نه از طرف پدر و نه ...
مادر منم خونوادش همین طور، طرف پدرشون سنی بودن ولی چون دور بودن نتونستن دخالت کنن، خاله ها و داییام خودشون انتخاب کردن شیعه باشن، چون ندیده بودیم کسی زور کنه برامون عجیبه