2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بازه اگه شانس منه که با اونم نمیشه😭😭😭😭

باور کن من الان بخاطر مشکل آندومتریوزم خیلی ناامیدم ولی یکی از نزدیکانم یه لوله رو بخاطر حاملگی خارج از رحم از دست داد بعد شش ماه پسرشو باردار شد و چند سال بعد بخاطر مسئله ای که عمل زیبایی بود دکترش گفته بود نباید باردار بشی که این خانم هم مطمئن بوده با اوضاعی که داره بارداری ممکن نیست اونم بعد چند سال قرص جلوگیری هم میخورده ولی مثل اینکه با آنتی بیوتیکایی که جراحش داده بوده تداخل پیدا میکنه و عمل نمیکنه همون ماه باردار میشه ماشالله دوقلو پسر .یعنی طوریه که هر وقت غصه میخورم بهش فکر میکنم و به خودم امید میدم خدا بزرگه تخمدان و رحمتو تقویت کن انشالله از،همون سمتی که لوله بازه تخمک آزاد کنی و باردار بشی

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
باور کن من الان بخاطر مشکل آندومتریوزم خیلی ناامیدم ولی یکی از نزدیکانم یه لوله رو بخاطر حاملگی خارج ...

مرسی عزیزم لنقد داغونم که نگو ۲سال هر بلایی بگی سرم اومده تشکیل نشدن قلب بارداری خارج رحم الان هم که بسته شدن لوله

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
مرسی عزیزم لنقد داغونم که نگو ۲سال هر بلایی بگی سرم اومده تشکیل نشدن قلب بارداری خارج رحم الان هم که ...

برای تشکیل قلب شنیدم سه ماه قبل از بارداری کند بخوری عالیه ببین طب سنتی برای بارداری عالیه پیگیرش باش همزمان به همسرت بگو آزمایش اسپرم بده و تقویتش کن اگه مشکل تخمک گذاری نداشته باشی و اسپرم قوی باشه احتمال بارداریت با یه لوله هم بالاست اینقدر به خودت تلقین نکن که من یه لوله دارم هر کس باردار میشه بارداریش با تخمکی که از یه تخمدان خارج شده و توسط یه لوله به رحم رسیده انجام میشه تازه اگه خدای نکرده طبیعی نشد ivf کمک میکنه هر چند خیلیا رو دیدم طبیعی و با یه لوله باردار شدن میتونی تاپیک بزنی بپرسی 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
برای تشکیل قلب شنیدم سه ماه قبل از بارداری کند بخوری عالیه ببین طب سنتی برای بارداری عالیه پیگیرش با ...

مرسی عزیزم همسرم آزمایش داده همه چیز عالی بود واسه اون .اونکه ناقص منم😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
مرسی عزیزم همسرم آزمایش داده همه چیز عالی بود واسه اون .اونکه ناقص منم😭😭😭😭

خب خدا رو شکر پس ببین خیلی ناامیدی دختر خوب برو قسمت سرچ نی نی سایت ببین چه کسانی با مشکلات سختی باردار شدن باور کن با مشکلی که تو داری جای امیدواری هست .ناقص یعنی چه خب حاملگی خارج از رحم یه بدشانسیه ممکنه برای هر کس پیش بیاد ببین ذهنتو تغییر بده برو سرچ کن چه کارهایی باعث تسریع بارداری میشه بدون توجه به مشکلت برو داروهای تقویت تخمدان بگیر پیاده روی روزانه رو تو برنامه ت بزار رحمتو پاکسازی کن فقط وفقط به بارداری فکر کن نه به اینکه با این مشکل باردار میشی یا نه .امیدوارم خیل زود تاپیک خبر بارداریتو بزاری 

منم بخاطر بارداری خارج رحم لوله راستم بستست آی یو آی کردم تابستون جواب نداد حالا میخوام برم توکل به خدا واسه میکرو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏