2777
2789
عنوان

چهارشنبه سوری چی میپزین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 47 پست

چهارشنبه سوریا رشته پلو 

شب سال تحویل سبزی پلو ماهی میپزیم 

هر غذایی رو خودت باید خوشمزه درست کنی وگرنه بهترین غذا بدترین غذا میشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ما آش رشته 

باقالی

جوجه

اما امسال کدورت پیش اومده کنار هم جمع نیستیم💔

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارشنبه سوری آش چهل گیاه میپزیم یه به اصطلاح همون آش ترش خودمون 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ما رشته پلو میپزیم با خورشت الو و زردآلو یه رسم قدیمیه ولی امسال شب عید و شب چهارشنبه سوری یکی شده ا ...

یکی نشده

عید ظهر پنج شنبه هس

۴شنبه سوری ۲روز قبلشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
به جا اینکارا به فکر فقرا باشید

اره بمیریم که امثال تو راحت شن

هیچ وقت چهارشنبه سوری انجام ندادیم و مراسم خاصی نداریم ولی امسال پسرم ۴سالشه دیگه متوجه ترقه و فشفشه و بالن شده واز این ب بعد ما هم میایم جزو شما🤣🤣

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

برای چهارشنبه سوری و عید کار خاصی نداریم شایدم سفره نندازم اگه مهمون داشته باشم چون بچه کوچیک داره خسارت وارد میکنه و دم سال تحویل اوقاتمون تلخ میشه با کتک زدن بچه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

غذا نخوریم که به فکر فقرا باشیم؟ این چه مزخرفی بودحتی نمیشه این پست رو طنز در نظر گرفت

شر و وره از یک تهی مغز

طنز نیست که