2777
2789

سلام بچه ها روزتون بخیر باشه 

میخواستم ازتون بپرسم شما پیجی میشناسین که پارچه فروشی باشه بتونم ازش پارچه دورس با کیفیت بخرم؟

یا مغازه ای که تو شهرتون اگ میشناسین و پیج داشته باشه تا بتونم پارچه رو سفارش بدم 

بچه ها اگ کمکم کنین خیلی خوشحالم کردین 

مرسی ازتون ♥️🫠

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

فروش بروزترین پارچه ها به صورت آنلاین و حضوری🛍

هدف ما رضایت شماست💚

فروش بصورت عمده و خرده💥

ارسال به تمام نقاط کشور📬📦

آدرس :قم ،بلوار صدوقی،۲۰متری امام حسین بین کوچه ۱۲ و ۱۴

ادمین سفارشات👇🏻

@Hayperparchee

از طریق واتساپ 👈🏻۰۹۳۵۲۵۷۶۲۷۷

@parcheomde

@kodemarsulehayper

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرمانشاهم ولی دختر خاله ام چند باری از این پیج خرید کرده تو روبیکاس

مرسیییی 🥲واقعا ممنونم 

یه دنیا برام ارزش داره کمکم میکنین

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خواهش میکنم عزیزم موفق باشی. ، کدوم شهری؟

مرسی گلم همچنین 

رشت

خوبه مس همون بهتون نزدیکه انشالله که هر چی خواستی بتونی بخری

مرسی عزیزم 

انشالله🥲♥️