من حقیقتا فقط خانواده خودم و بعضی دوستان خیلی صمیم باهاشون رفت و آمد دارم ولی با دوستای همسرم و زن هاشون نه ،قبلا رفت امد داشتیم و سر یه جریاناتی خیلی حسادت بود و شرایط همه به نوعی خراب شده بود که کلا من قطع کردم و حریمم شخصا دست خودمه و جوری شده نمیتونم اشخاص جدید به زندگیم بپذیرم.شما چطور؟بنظرتون این رفت و آمد باشه خوبه یا بده؟
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به ادمش داره . ما چند تایی داریم خیلی خوبن باهم رفت امد داریم . دو نفرشونم خیلی مزخرف بودن تو جمع و مسافرت رفتارهایی دیدیم ازشون وودیگه کم کم رابطه رو کمتر کردیم
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
والا یکی از دوستای پارک من تابستونا پارک میرفتیم آشنا شدم که با یکی از خانمای پارک هم همسایشونه خیلی صمیمی بودن متاسفانه دوستش با چاقو اومده بود خونه ومیخواست طلا ها شو بدوزده وگاوصندوق رو باز کرده دلار و طلا برداشت رو رفت خلاصه بهتره باخانواده ها رفت وآمد شه تا با دوستان
مشکلی با هم نداشتید که تا به حال؟مثل مقایسه کردن حسادت و ...؟
نه همه تقریبا تو یه سطح مالی هستیم . تنها تفاوتمون تو این چهار پنج تا خانواده اینه که من تنها زن شاغل تو اون جمع هستم که البته هیچوقتم مهم نبوده منم هرگز حرفی در این باره نمیزنم
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید