2777
2789

شدم مثل غلام حلقه به گوششون باخواهرم دعوا کردن بامادرم دعوا کردن منو میخواست کتک بزنه خواهر شوهرم هیچی از شخصیتم و غرورم نزاشتن وقتی میرم خونشون محل نمیدن یا حرف بارم میکنن ،سوارم شدن هیچ جوره هم پایین نمیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عروسی باردار شدم مادر شوهرم به جای طلا بدلی اورده بود کادو داده بود بهم تهمت هرزگی زد توی چهارده سالگی بعدم بامن وشوهرم دعوا کرد و مارو طرد کرد گفت باید زنتو طلاق بدی هیچ حمایت مالی از مانکرد ورشکست شدیم سه سال تموم دو ر برمون نیومدن هیچ کدوم 

چرا باید با خواهرت دعوا کنند؟ چرا ارتباط دارن؟

بخاطر یه دیس حلوا ،ماتعزیه دار بودیم باشوهرم فامیلیم بخاطر اینکه چرا برام چای نیاوردی منو فحش داده بود خواهر شوهرم بخاطر اینکه چرا جلوم حلوا نیاوردن خوهرمو زنگ زده بود همین خواهر شوهرم فحش وناسزا دادع بود

هرمجلسی بود حرف زدن هروقت رفتم خونشون خواهر شوهرم یه جنگی درست کرد

خب شاید اونا تعدادشون زیاده و نمیتونی کتکشون بزنی هر موقع تنها خواهر شوهرتو گیر آوردی چنان بزنش که دیگه جرئت نکنه باهات کاری داشته باشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم