2777
2789

میخام نصب کنم من خیلی اهل پساندازم و ۱۵۰گرم‌تونستم طلا فیزیکی جم کنم ولی خب به سختی ...

این برنامه چجوریه ارزش داره?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا این حرف میزنید؟؟ سندی مدرکی تجربه ای دا ید

پشتوانش چیه؟

تضمین ؟

شما خیال کن داری به کسی پول قرض میدی آیا اصلا اون شخص رو میشناسی تو اصلا بگو این پول که میدی قرار ده برابرش بهت پس بده خوب ضمانت چیه ؟ اگه نداد کی برات جبران میکنه

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
پشتوانش چیه؟تضمین ؟شما خیال کن داری به کسی پول قرض میدی آیا اصلا اون شخص رو میشناسی تو اصلا بگو این ...

این پلتفرمه و بانک مرکزی و اتحادیه طلافروشان مجوزش داده 

و هر موقع برداشتم خاستی  همونوموقع میفروشی پول تو حسابته 

این پلتفرمه و بانک مرکزی و اتحادیه طلافروشان مجوزش داده و هر موقع برداشتم خاستی همونوموقع میفروشی پ ...

هیچ جا خرید و فروش آنلاین طلا ضمانت بانک مرکزی رو ندارن 

فقط مجوز دارن

مثل موسسات مالی واعتباری  که مجوز داشتن ولی پشتوانه بانک مرکزی نه 

که خودتون میدونید چقدر پول مردم رو خوردن و بردن و مردم دستشون به هیچ جا بند نبود

هیچ جا خرید و فروش آنلاین طلا ضمانت بانک مرکزی رو ندارن فقط مجوز دارن مثل موسسات مالی واعتباری که م ...

درسته اینم هست 

ولی هیلی جذابه برنامه 

من هرماه با حقوقم طلا میخرم ولی مثلا حداقل باید ۵ تومن باشه پولم 

ابن برنامه اینطوری تیس با ۲۰۰ تومنم میشه 

میدونی خب سردو ماه ۳ ماه کلی مبلغ میشه این پول

درسته اینم هست ولی هیلی جذابه برنامه من هرماه با حقوقم طلا میخرم ولی مثلا حداقل باید ۵ تومن باشه پول ...

خوب پیشنهاد میکنم پول زیادی تو این برنامه نگه نداری 

پولت هر وقت به اندازه یه ربع سکه رسید درش بیار باهاش یه رب سکه فیزیکی بخر اینطور اگه پولت رو بدزدن  ضرر زیادی نکردی 

این برنامه و همه برنامه های آنلاین فروش طلا  بی برو برگرد کلاهبردارین ولی این که کی  و چطور از دسترس خارج بشن دیگه بستگی به صاحبانشان داره

خوب پیشنهاد میکنم پول زیادی تو این برنامه نگه نداری پولت هر وقت به اندازه یه ربع سکه رسید درش بیار ب ...

متشکرم 

خدا نکنه اینطور باشه منم قصد ندارم زیاد بخرم که همیشه در حد ۵ ملیون ۶ ملیون نیم سوت 

من از زمانیکه طلا ۱۵۰۰ تومن بود میخرم یادش بخیر الان با  ۱۵۰ج به زور میشه ۱۵۰ سوت خرید 

البته شمام درست میگین تو ایران اینطوریه که هرچیزی زیادی محبوب باشه یهو گندش در میاد