2777
2789
عنوان

شک به شوهرم

442 بازدید | 27 پست

من سر کوچکترین مساعل به شوهرم شک میکنم و بهش گیر نیدم حتی صورتشو ریششم میزنه اخه وقتی میخاد بره ماموریت یه شب قراره بمونه ریش میزنه وگرنه بقیه مواقع مهم نیس براش الانم سر همین موضوع باهاش قهر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای نکن دختررررر

چند وقت دیگه میگه بذار حداقل خیانت کنم ، اش نخورده و دهن سوخته نشم ، 

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

باز خوبه خودت هم میدونی شک داری و واقعی نیست

تاحالا ازش خیانت دیدی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا من مشکوک نبودم و خیانت دیدم

خب چرا وقتی کاری نمیکنه الکی بهش شک‌ کرد و اذیتشکرد 

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

کسی که زیادی به خودش می‌رسه معمولا ریگی به کفششه شوهر منم اینطوریه شک نداشتم ولی بهم ثابت شد و خیانت ...

من اینجوری فکر نمیکنم 

چرا قبلنم بهم خیانت کرده

پس حق داری بی اعتماد باشی 

پرینت تماساشو بگیر 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️