2777
2789

خدایا الان من چیکار کنم با مامانم دعوا شد دیشب بعد از دیشب تو اتاقم شامم نخوردم الان برم کجا تا شب؟ خسته شدم ازش متنفرم تف کرده توی صورتم نفرینم کرده سر هیچی منم چیزی بهش نگفتم

ای وای نمیدونم چطور بعضی از مادر ها دلشون میاد بچه خودشون رو نفرین میکنن 

چیشد چرا دعواتون شد عزیزم ؟

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

اون هیچی چیه ؟

بیخیال باهم آشتی کنید بخدا چ نصف این عصبی بودن مادرا بخاطر بزرگ کردن بچه هاس

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای نمیدونم چطور بعضی از مادر ها دلشون میاد بچه خودشون رو نفرین میکنن چیشد چرا دعواتون شد عزیزم ؟

سر چیز چرت و پرت قرار بود بریم جایی شب من گفتم‌نمیام خودت برو دیگه بحث شد دلم میخواد برم از ابن خونه 

اینا چون خودشون رو حرف پدر مادر حرف نمی‌زدن و هیچوقت هم خونه تنها نمیموندن این انتظار رو از بچه هاشون دارن

جامعه هم بد شده فکر می‌کنه بمونی خونه مساوی با اینکه باکرگیتو از دست میدی و بی ابروشون می‌کنی و معتقدم میشی

یا میخوای فیلم ناجور ببینی

چخلاصه به این دلایل اینکارو کرده

درکت میکنم چقدر حس بدی داری و ازش متنفری

سر چیز چرت و پرت قرار بود بریم جایی شب من گفتم‌نمیام خودت برو دیگه بحث شد دلم میخواد برم از ابن خونه

همین؟ ول کن تو رو خدا گفتم حالا چی شده 

خودت مادر شی میفهمی این دعواها لحظه ای و بی منظوره برو بغلش کن نازش کن 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

اینا چون خودشون رو حرف پدر مادر حرف نمی‌زدن و هیچوقت هم خونه تنها نمیموندن این انتظار رو از بچه هاشو ...

همش هم این نیست شاید می‌ترسه اتفاقی براش بیفته شاید دلش نمیاد تنهاش بذاره ولی همیشه برای یه بچه مادر مهربون ترین و به فکر ترین هست

همش هم این نیست شاید می‌ترسه اتفاقی براش بیفته شاید دلش نمیاد تنهاش بذاره ولی همیشه برای یه بچه مادر ...

واقعا سخت شده جوون داری مادر پدرت بی اعصاب میشن وقتی میبینن هیچ کاری برنمیاد ازشون

میگه نمیام یا باید نره و تو چالش می‌افته یا باید بذاره تنها بمونه که بازم نمی‌خواد بچش تو‌خطر بیافته قاطی میکنه

ببین من خودم یه وقتایی واقعا اعصابم نمیکشه از خستگی و کار زیاد و مشکلات و .....

یهو میبینی سر یه چیز بی ارزش به پسرم گیر میدم و کلی بد و بیراه بارش میکنم

ولی واقعا بعدش دلم پر میزنه که آشتی کنیم و شرایط عادی شه

بابا کم ساز مخالف باشید مثلاً میرفتی چی میشد ؟غذا درست میکنی نمیخورن ،مهمونی میخوای بری نمیاین ،سر ک ...

چیزی نمیشد عزیزم ولی دوس نداشتم برم جایی که بهم توهین میشه بچه ۵ ساله نیستم که