2777
2789
عنوان

آینده

249 بازدید | 22 پست

یچیزی بنویسید راجب هرچی یا خودتون یا اینکه بنظرتون اینده چی میشه؟ مملکت چی میشه؟

زندگی خودتون چی میشه؟

که آدر آینده ادمای جدید بیان بخونن و براشون جالب باشه

یا از حال خودتون بگید چندسال بعد بیاید بخونید

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

در اونج نا امیدی کشور رونق و سازندگی میبینم..

ملیتو میبینم که شادن..

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا خودم

خیلی وضعیت روحیم بده

دوست دارم برم سرکار

اوضاع افتضاحه با یه بچه ۲۵ میلیون حقوقمونه ولی باز کمه لنگ میمونیم اخر ماه

اما کسی رو ندارم بچه رو بگیره هیچکسسسس

و کار هم که قربون خدا برم اصلا نیست باشه هم چندغازه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

در اونج نا امیدی کشور رونق و سازندگی میبینم..ملیتو میبینم که شادن..

پس کاش این حکومت دریت بشه یا عوض بشه 😞

در اونج نا امیدی کشور رونق و سازندگی میبینم..ملیتو میبینم که شادن..

ایران عزیزمون در درازنای تاریخ بارها خورده زمین

ولی ایران خانم و مردمش یاد گرفتن بعد از یه شب طولانی، آفتاب میاد.🤍 

یاد گرفتن فقط "امیده" که باعث میشه بتونیم دوباره از جامون بلند شیم... 

متاسفانه امیدی به بهبودی وضعیت مملکت ندارم...ولی شاید وضعیت خودم بهتر بشه

من هم امیدی ندارم

کاش یکی نجاتمون میداد این ملت راحت بشن

خسته شدیم

هر روز زندگیا بدتر از دیروزه

ایران عزیزمون در درازنای تاریخ بارها خورده زمینولی ایران خانم و مردمش یاد گرفتن بعد از یه شب طولانی، ...

بله خوشبخاته ما یاد گرفتیم که چگونه سر پا وایستیم بجنگیم و..

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

ایران عزیزمون در درازنای تاریخ بارها خورده زمینولی ایران خانم و مردمش یاد گرفتن بعد از یه شب طولانی، ...

۴۰ ساله هرروز زمین میخوریم

(حرف یه فرزند جانباز) عموم شهید شده ؛ پسرداییم همین چندسال پیش دقیق یادم نیست چه سالی توی رژه شهید شد فکر میکنم سال ۹۴

و کلی جانباز اطرافم که از این وضعیت ناراضین و داغون

میخوام بگم ادمی نیستیم که شونه خالی کنیم اما کم اوردیم

متاسفانه هر روز وضع بدتر میشه دیگه عمر ما هم تو این بدبختی داره تموم میشه

دقیقا عمرمون حیف شد نگران اینده بچمم

بله خوشبخاته ما یاد گرفتیم که چگونه سر پا وایستیم بجنگیم و..

به نظرم یاد گرفتیم زیر بار هر ظلمی نقش مظلوم رو به خوبی بازی کنیم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

درود، آینده ای پر از ماشینهای پرنده، و ربات‌ها و زندگی راحت تر. در این آینده، انسان‌ها فقط با کسایی که واقعا دوستشون دارن ارتباط دارن، نه اینکه از سَرِ اجبار با کلی فامیل ارتباط داشته باشن. آگاهی و سلامت روان جامعه بالاتر میره. روانشناس ها مراجعینشون افزایش پیدا میکنه. بعضی از مشاغل حذف میشن. ولی در کل آدم‌های روان پلید در هر عصری وجود دارند، و باید همیشه مراقب خودت باشی. 

به نظرم یاد گرفتیم زیر بار هر ظلمی نقش مظلوم رو به خوبی بازی کنیم

واقعا مظلومیم وقتی نتونی اعتراضی کنی وگرنه با یه پتک میکوبن تو سرت یا یه گلوله حرومت میکنن مظلوم نیستی چی ای؟