2777
2789

مثلا ی وکیل که وکیل کل خانواده باشه کاراتون انجام بده 

یا مثلا پزشک خانوادگی ک بیاد تو‌خونه ویزیت کنه برای کل اعضای خانواده باشه مثل خانواده های خیلی لاکچری یا خارجیا 

من خودم مشکل خاصی نداشتم که بخام وکیل داشته باشم اما پدرم چنتا وکیل خوب و‌ماهر داره کارای اداری حقوقیشو انجام میدن 

یا مثلا چن بار سونو گرافی و پزشک آوردیم تو‌خونه برای یکی از اعضا خانواده چون مشکل داشت مثلا سونو ۶ تومن گرفت باقي خودمون میریم مطب دکتر

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ما فقط درد خانوادگی داریم 😅🤣🤣🤣🤣اگر توی فامیل ما بفهمن یکم پیشرفت کردی جوری چشمت میزنن که ...

وایی🤣

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

نه بابا شوهرم پزشکه مجانی درمان میشیم🤣🤣 از این چیزا هم نداریم اتفاقا منم خیلی دوست دارم مثل فیلما ...

حتی خیاط و آرایشگر هم دارن میارن تو خونه 😅من نمیدونم ب اون درجه از پولداری نرسیدم یا این‌که چیز الکی هست وقتی میتونی بری بیاری داخل خونه هزینه خیلی زیاد تر بدی

امضامو دیدی ی صلوات بفرست