2777
2789
عنوان

پشیمونی بخاطر نی نی سایت🤦‍♀️

150 بازدید | 10 پست

هر موقع میام توی نی نی سایت مثله چی پشیمون میشم

عزت نفس

اعتماد بنفس

انگیزه

امید

همه چیو میبازم

انقدر که بعضی دغدغه ها مزخرف و سطحی هستن بخاطر جامعه‌ی قشنگ مون

الان شاید بگین: خب به سلامت، دیگه نیا

باید بگم تاپیک مفید هم وجود داره و تجربیات دیگران راجع به مسائلی که میخوام سرچ کنم برام مهمه

پس نمیشه رفت

و همزمان نمیشه در مقابل تاپیک و نظرات سطحی کور شد

واقعا اسید معدم میزنه بالا هر موقع میام اینجا

وایب یه روستای دور افتاده و تاریک رو میده که اهالیش اهل شایعه ساختن، یک کلاغ چهل کلاغ و اعتقاد داشتن به خرافات هستن

آخ آخ یسری نظرات یسری حرفا و تفکرات رو وقتی میبینم خیلی ناراحت میشم گاهی هم عصبانی ولی تا اونجایی که میشه عبور میکنم چون ممکنه منم از دید بقیه همین شکلی باشم بلخره کوچیک شده ی جامعه است اینجا 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ آخ یسری نظرات یسری حرفا و تفکرات رو وقتی میبینم خیلی ناراحت میشم گاهی هم عصبانی ولی تا اونجایی که ...

افرین دقیقا

بزرگترین ترسم اینه خودم همون شکلی بشم

خب پس حداقل متوجه میشوید جامعه واقعی چطوره و متشکل از چه افکاری هست و اینقدر غرق در اینستا و رویا نمیشید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دقیقا میفهمم چی میگی 

منم  گاهی بعضی نظرات رو که میخونم واقعا  تعجب می‌کنم   تو این قرن همچین طرز فکری هنوز هست   این دیدگاه  این برخورد  و خیلی چیزای دیگه    اختلاف نظر مهم نیست برام    تفکرات پوسیده که نوز زندس ناراحت کنندس

چرا مشکلت چیه

خیلی ملت سطحی نگرن خیلیییی

اصلا دغدغه ها منو کشته

حالا یه بنده خدا یه نفر حرفی بهش زده و ناراحت شده براش دغدغه شده و میخواد اینجا درد دل کنه و این طبیعیه

اما یسری میان تاپیک میزنن وای بنظرت دختر باید فلان باشه یا چنان؟

بنظرتون چرا دخترای زشت شانس دارن؟

برام خواستگار نمیاد درحالی که دختر عمم که شبیه کاسه توالته ۱۰۰ تا خواستگار داره

شما با پسری که قدش ۱۸۹/۸ وارد رابطه میشین یا حتما باید 189/9 باشه

بنظرتون با ۱۰۰ میلیون در ماه میشه زندگی کرد؟

فقط تجربه های مفید که به کارت میاد و بخون لازم نیست کل نی نی سایت و بگردی

اره اخه اسم تاپیک هارو میخونم عصبی میشم🤣🤣یا مثلا توی یه تاپیک مفید کامنتای سطحی میبینم

اصلا نمیشه جلوشو گرفت

خب پس حداقل متوجه میشوید جامعه واقعی چطوره و متشکل از چه افکاری هست و اینقدر غرق در اینستا و رویا نم ...

اره واقعا 

اینستا ندارم تازه🤣🤣 یه نی نی سایت دارم چون همیشه تحقیق در حد تئوری کافی نیست و تجربیات بقیه و تحقیقات میدانی هم مهمه

اما متاسفانه همینجا ام سمی شده

دقیقا میفهمم چی میگی منم گاهی بعضی نظرات رو که میخونم واقعا تعجب می‌کنم تو این قرن همچین طرز فکر ...

افرییییین

اختلاف نظر به درک

من هیچ مشکلی ندارم با اختلاف

اما اینکه تیکه میندازن به طرف با یه حالت حق به جانب خیلی عجیبخ