2777
2789

یه پسر ۱۵ ساله داره یه ۹ساله شوهر خواهرم اعتیاد داره

الانم زندان بچه هاشم اصلا به حرف خواهرم گوش نمیدن

مادرم هم بیماری قلبی داره یه خورده استرس میگیره

حالش بد میشه حالا به خواهرم میگیم بچه هاتو بده

مادرشوهرت ‌قبول نمیکنه خونه و کار هم نداره نمیدونیم

دیگه چیکار کنیم .ببشتر نگران مادرمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پدر که ندارن یعنی مادر هم نداشته باشن طفلیا؟؟؟آدم نمیتونه بچشو ول کنه که به نظرم انتظار معقولی ند ...

آخه بچه هاش اصلا خواهرم جور نیستن بیشتر اذیتش

میکنن هیچ تسلطی رو بچه هاش نداره

چی بگم بچه ها نیاز ب حضانت ندارن بزرگ شدن بیاره و نفقه بگیره از پدر بچه ها یا از پدربزرگ و بزرگ کنه

اولش سخته ولی چون بزرگن و پسر احتمالا همین ها رو بتونه حمایت کنه بعدها خانواده سه نفره ی خوبی میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آخه بچه هاش اصلا خواهرم جور نیستن بیشتر اذیتشمیکنن هیچ تسلطی رو بچه هاش نداره

والا الان کمتر کسی رو بچه هاش تسلط داره عزیزم 

بچه های الان حتی وقتی پدر و مادری دارن که رابطه خوبی هم دارن با هم باز هزار تا مشکل دارن اینا که پدرشون هم معتاده و دارن جدا میشن چه توقعی داری ازشون؟؟؟

سن حساسی هم هستن مخصوصا بزرگه 

مادر نمیتونه بچشو ول کنه فی امان الله که...حتی اگه بچه دور از جون بدترین بچه باشه