nisite مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 2399 عنوان خانومایی که شوهرتون کارمنده چند حقوقش❓ سال بعد چند میشن حقوق ها 159 بازدید | 14 پست داداشم یه دخترم داره از ماه بعد استخدام میشه چند میدن به نظرتون اسم سازمانش تبلیغات اسلامیه 1403/12/04 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mandana83 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 12995 سلام میدونم بی ربطه ولی مادرم مریضه محتاج دعاتونم لطفا براش یه صلوات بفرستید🌸اللهُم صلِ عَلی مُحمّد و آلِ محمّد وَعَجل فرَجَهُماگر فرستادید لایک کنید تا منم برای براوردن حاجتتون صلوات بفرستم🌸💕💌
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 سازمان تبلیغات اسلامی ک ماشالله بودجه کشور واسش فرستاده میشه اصلا نگران نباش حقوقش عالیه😄 تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
ژرمیناال عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5828 سازمان تبلیغات اسلامی ک ماشالله بودجه کشور واسش فرستاده میشه اصلا نگران نباش حقوقش عالیه😄 😂😂😂
nisite مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 2399 سازمان تبلیغات اسلامی ک ماشالله بودجه کشور واسش فرستاده میشه اصلا نگران نباش حقوقش عالیه😄 نه بابا بانک و وزاتا خوبن
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 نه بابا بانک و وزاتا خوبن امسال بودجه تبلیغات اسلامی ۳۲ درصد افزایش داشت تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 بهداشت چی؟ نه بابا فک نکنماز بهداشت آموزش پرورش کم میکنن ب اینا میدن😄 تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
ژرمیناال عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5828 نه بابا فک نکنماز بهداشت آموزش پرورش کم میکنن ب اینا میدن😄 واقعا.... بار اصلی رو دوش ماهاس بیکارا حقوقشون بیشتره😂
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 واقعا.... بار اصلی رو دوش ماهاس بیکارا حقوقشون بیشتره😂 😂😂مخصوصا بهداشتی ها قبلا حقوقشون بهتر بودالان افتضااااااح شده تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
ژرمیناال عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5828 😂😂مخصوصا بهداشتی ها قبلا حقوقشون بهتر بودالان افتضااااااح شده من و همکارم دو نفریم یه خانوم یه اقا جمعیت پنج تا روستا زیر نظرمونه از جنین به دنیا نیومده تا پیرمرد لب گور رو دیه خدماتی براش داریم بهداشت محیط بهداشت مدارس همه ی اینا با ما دو نفرههمکارم با ۵ تا بچه و ۱۵ سال سابقه حقوقش ۲۰ تومنه...
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 من و همکارم دو نفریم یه خانوم یه اقا جمعیت پنج تا روستا زیر نظرمونه از جنین به دنیا نیومده تا پیرمرد ... تازه ۲۰ تومن جزو بالاهاش هست عمه من با ۱۰ سال سابقه تازه ۱۲ تومن میگیره کارمند بهداشته یعنی قشنگ سیرکه اینجافک کن کارمند مملکت باشی با مدرک ارشد اونوقت حقوقت بشه ماهی ۱۵ کیلو گوشت فقطیعنی روزی ۷ ساعت کار کردن تو مصادف با نیم کیلو گوشته😄😄😄😄😄 تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
ژرمیناال عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 5828 تازه ۲۰ تومن جزو بالاهاش هست عمه من با ۱۰ سال سابقه تازه ۱۲ تومن میگیره کارمند بهداشته یعنی قشنگ سیر ... دقیقا اونم کار سخت و طاقت فرسایی که ما داریم با یه اشتباه کوچیک فاجعه میشه..
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 دقیقا اونم کار سخت و طاقت فرسایی که ما داریم با یه اشتباه کوچیک فاجعه میشه.. اره🥲💔 تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...