2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاه اونا کلا با شما فرق داره عزیزماون بچه ای هم که دنیا میاد دیدگاهش مثل خانوادشه و احساس بدبختی ...

اتفاقا خیلی دیدم‌نگاه بچه ها باهاشون کاملا متفاوته و خیلی از شرایطی که دارن ناراصی هستن ولی چیکار میتونن بکنن حرف بزنن هم‌میشن نا خلاف و ناهنجار و افسار گسیخته

یه دلیل برای این حرفم هم امار فرار و خودکشی و ازدواج تو سن کم بچه ها تو همچین خانواده هایی هست  فقط میخوان از این شرایط خلاص بشن حالا به هر طریقی 

بخ کوری چشم امثال شمابله پشیمون شدم میخام بیارم این تاپیک مال دوماه وپشیمون شدیم منو همسرم میخایم ب ...

عزیزم من که میگم ۱۵تابیار.مگه من میخام خرجشوبدم میگم خودت پشیمون شدی توتاپیکت.حالادوست داری بیاری بیار.کی حسوده من خداروشکردوتادارم ازدوتاجنسشم دارم.حسودم نیستم

بخ کوری چشم امثال شمابله پشیمون شدم میخام بیارم این تاپیک مال دوماه وپشیمون شدیم منو همسرم میخایم ب ...

گفته بودی زندگیت رو نظمه الان چجوری بیداری؟!؟؟!؟!؟

صبح کی بیدار میشی!؟؟!؟

چجوری به بچه هات میرسی!؟؟!؟

۷تا بچه شوخی نیستا!!!!

حق بده ملت باورنکنن

درس..مشق..غذا..حموم ....مهمونی...گردش...سفر...بازی...کی فرصت میکنی تو رختخوابتم تو سایت پهنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یعنی واقعا این حرفتون راسته یا محض دراوردن حرص بقبه هست 

به خاطر حرف یکی دیگه و کم‌نیاوردن میخواید بازم بچه بیارید ؟

عزیزم چرا دوست داری حرص بقیه رودربیاری.توتاپیکت دیدم از اینکه بخوای هشتمی روبیاری کلی ناراحت شدی بعد ...

واقعابرات متاسفم  شخصیتت درهمین حده بیل زدن تو باغچه مردم 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

یعنی واقعا این حرفتون راسته یا محض دراوردن حرص بقبه هست به خاطر حرف یکی دیگه و کم‌نیاوردن میخواید با ...

باید باهمسرم به توافق برسیم 

اما درکل  نه نمیتونم بیارم پنج بارسزارین شدم

استارتر اگه قفل نکنی گزارش میزنم برات

۲روزه همه رو به جون هم انداختی

منو یکسره ریپلای میزنن فحش و دری وری لایق خودشونو میدن که چرا گفتم ۵۰ برا بچه دار شدن دیره

شعور خانوادگیشونو نشون میدن

قفل کن لطفا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی گفتن و بر این عقیده هستن که ۵۰ برا بچه دار شدن دیر نیست ؟

عقیده شون تو سرشون بخوره

شعور ندارن نظرات متفاوته

اطتارتر سوال پرسیده منم جواب دهدم

منتها اینو باید استارتر مدیریت کنه ویتی همه به جون هم افتادن،تاپیک رو قفل کنه

منتها انگار لذت میبره از ازنکه تاپیکش جلو رفته

مهم هم نیس چقد تنش ایجاد شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
باید باهمسرم به توافق برسیم اما درکل نه نمیتونم بیارم پنج بارسزارین شدم

با عرض معذرت با بچه هاتون دشمنی دارید ؟

الان که اوصاع اینه ده پونزده سال دیگه چطوری میخوهد باشه هر دقیقه همه چی در حال تغییره به فکر اون بچه ها هستید زندگبیشون چطور میشه 

گفته بودی زندگیت رو نظمه الان چجوری بیداری؟!؟؟!؟!؟صبح کی بیدار میشی!؟؟!؟چجوری به بچه هات میرسی!؟؟!؟۷ ...

خوب عزیزم شوهرم ساعت شش ونیم بیدار میشه چایی اماده میکنه دوقلوهام همیشه تایم صبحن شوهرم بکاراشون رسیدگی میکنه ومنتا ساعت  ۱۰صبح یا۱۱میخابم  ساعت ۱نیمم تایم سفره ونهاره

دوتابچه کوچیکمم دقیقا تا ۱۲ظهر که بچهام ازمپرسه بیان خابن

بازم سوالی هست بپرس

وبیداربودنم بخاطر پسرمه که رفته خدمته ازپنجشنبه که رفته زنگ نزده ومن توفکرشم بیخاب شدم