2777
2789
عنوان

به عنوان یه تک فرزند میگم تک فرزندی عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9523 بازدید | 354 پست

آره والا 

هرچی هم بخوای راحت تر فراهم میشه

ما تعداد بالا بودیم برای هر چیزی باید صبر می کردیم نوبتمون بشه که بتونن بخرن 

نسبت به یک تک فرزند هم محبت و توجه کمتری داریم

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

ولی من میگم خواهر برادر داشتن خیلی شیرینه

درسته دعوا هست بحث هست

ولی با دنیا عوضشون نمیکنم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. خیلی از دوستای من رسما ارزشونه تو اتاقشون تو سکوت بشینن و تنهایی چیپس بخورن.

همینه واقعا 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من تک فرزند بودم همیشه حسرت داشتنه خواهر تو دلم موند.دو وریام همه یا دوتا بودن یا بیشتر فقط من تک وتنها موندم واسه همین ترجیح دادم دخترم یه خواهر داشته باشم دوتا خواهر خوبه دیگه ام بچه نمیخوام

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من خواهر ندارم چرا جای خالیش حس نشده برام؟😂وقتی تجربه ی چیزی رو نداریم مطمئنا نبودش هم اذیت مون نمی ...

من خودمم خواهر ندارم جای خالیش حس نشده برام 

من حرفم روی تک فرزند بودن هست 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

من بچه سومی رو حامله ام و پسره (دو تا پسر میشن و یه دختر) ده روزه گریه میکنم که بچم خواهر نداره خاله هم نداره و خودمو کشتم و به فکر ای وی اف ام که بچم خواهر داشته باشه

ففط نمیفهمم چرا بعضیا اصرار دارن بگن تک فرزندا بدبختن بیچارن و در آینده بدبخت میشن🥴🤣

یا برعکس کسایی که چند تا هستن بدبختن 

هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

هر کس نظری داره ولی من مخالفم جای خالی خواهر و برادر توی ازدواج توی تولد توی جشن ها و شادی ها یا نار ...

تاحالا جای خالی کسی رو حس نکردم راستش. چه تو شادی چه غم مهم اینه حال دل خودت چیه

همسر من هم تک فرزنده، ولی میگه همیشه حسرت داشتن خواهر یا برادر داشتم چه کودکی چه الان. آدم اجتماعی هم هست و دوست زیاد داره.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیقن نظر منم همینه

🌸🌸🌸

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

آره والا هرچی هم بخوای راحت تر فراهم میشهما تعداد بالا بودیم برای هر چیزی باید صبر می کردیم نوبتمون ...

بله تراپیستم میگه تک فرزندا زودتر از لحاظ احساسی و روانی به بلوغ میرسن

ولی تعداد بالا هم در اینده برای خودتون و بچه هاتون جالب میشه

تاحالا جای خالی کسی رو حس نکردم راستش. چه تو شادی چه غم مهم اینه حال دل خودت چیه

بچه چه ۱ دونه باشه چه ۱۰ دونه مهم اینه پاکو صالح باشه به درد خانوادش جامعه زندگیش بخوره کم بیار ولی پاکیزه بیار 

برای توام ارزوی موفقیت میکنم اسی عزیزم🥰

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم