تنها بودن ادم به توانایی برقراری ارتباط با دیگران ربط داره نه داشتن خواهر و برادر. کسی که تو محیط سالمی رشد کنه ارتباطات سالم و با حد و مرز مشخص برقرار میکنه با دیگران توی جامعه.
اگه نظرتون مخالف نظر منه هم نظرتون برام محترمه. این تجربه شخصی من و چندتا از دوستان و اشنایانمه صرفا.
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا. خیلی از دوستای من رسما ارزشونه تو اتاقشون تو سکوت بشینن و تنهایی چیپس بخورن.
همینه واقعا
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
من تک فرزند بودم همیشه حسرت داشتنه خواهر تو دلم موند.دو وریام همه یا دوتا بودن یا بیشتر فقط من تک وتنها موندم واسه همین ترجیح دادم دخترم یه خواهر داشته باشم دوتا خواهر خوبه دیگه ام بچه نمیخوام
🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
من بچه سومی رو حامله ام و پسره (دو تا پسر میشن و یه دختر) ده روزه گریه میکنم که بچم خواهر نداره خاله هم نداره و خودمو کشتم و به فکر ای وی اف ام که بچم خواهر داشته باشه
ففط نمیفهمم چرا بعضیا اصرار دارن بگن تک فرزندا بدبختن بیچارن و در آینده بدبخت میشن🥴🤣
یا برعکس کسایی که چند تا هستن بدبختن
هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️