2777
2789

جایی ک زندگی میکنم رسم اینه که در حد دوساعت یه جشن معمولی میگیرن بدون شام

من خودم دوس دارم میکاپ برم عکاسی و دکور اینا داشته باشیم جشنمونم همون دوساعت باشه بدون شام..

ولی نامزدم میگه شام بدیم دیجی بیاریم ویلا اجاره کنیم 😐😐😒😒

اصن اون پولدارام واسه نامزدی اینکارو نمیکنن بعد ما ک الان انقد دستمون خالیه اینکارو بکنیم🥲

الان مغزم داره منفجر میشه..نمیدونم پول این چیزا اصن جور میشه نمیشه چیکار میکنیم😭

دوس ندارم الان کلی رویا بافی کنم بعد پول جور نشه بخوره تو ذوقم😐

شما نظر بدین کمکم کنید🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این کارو نکن. کاری با پولش ندارم نامزدی برای شناخته و وقتی رسم هم ندارید همه این کارو به منزله عقد رسمی میبینن و بعدا خدای نکرده یک درصد احتمال بده جور نشه؛ آبروریزیش میمونه.

از الان هم به طرف رو نده تعیین تکلیف کنه. رک بگو نه خودم صلاح میدونم نه خانوادم قبول میکنن‌. انشالله بعد از عقد جشنم میگیریم. متاسفانه بی‌پولی اعتماد به نفس آدمو پایین میاره و دست به کارایی میزنه که خودشو تحقیر میکنه. نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ساده بگیرین بنظر من فقط عروسی یکم بیشتر خرج کنین وگرنه بقیه مراسما اصلا نیاز نیست اونقد باشه

منم نظرم همینه🥲

الان به نامزدم میگم ساده بگیریم میگه تو الان ته دلت همون جشن بزرگ میخوای🫠🫠🫠

ما کاملا همو میشناسیم یه سال و نیم باهم بودیم مطمعنیم نسبت بهم عزیزم

ده سالم بوده باشی حرفم سر جاشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره اکثرا ساده میکیرن ولی واسه داداشم یه ماه پیش انگشتر بردیم خانواده ی دختر جاشون کوچیک بود تالار گ ...

من دوس ندارم مثل عروسی بشه🥲

وقتی بیشتریا ساده میگیرنم منم میگم خب مث بقیه ساده بگیرم چرا الکی انقد هزینه کنیم