از چه مارک کرم پودری چه شماره ایی و چ تناژی بوده استفاده کردید که راضی بودین و قشنگ بشینه رو صورت مارکش چیه و قیمتش چنده. من نارس واستی لادر خریدم زیاد ب پوستم نیامده با اینکه مارکی خوبی بودن ولی یه حالت نخودی داشتن که ب من نیامده وقتی خریدم ب پوست دستم امتحان کردم خوب بوده خونه ک رفتم بدصورتم زدم جالب نبوده البته چون پوست بدنم رشن تر از صورتمه شاید
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه گلم چه خبره، دویست و پنجاه هزار خریدم، نسبت به قیمتش کاور خوبی داره
من تستی لادر دو خوردی گرفتم نارس رو سه تومن وای بدرد نخورد لااقل واسه من یکی همینجوری رفتم گرفتم 600فتضاح تر از این دوتا کلن نمیدونم تا میخوام وسیله آرایش بخرم خانمای تو مغازه یه جوری تعریف میکنم آدم باورش میشه بعد میبینی اصلن اونس نبوده ک میخواستی