2777
2789

من سال دوم کارشناسی هستم 

موقع انتخاب رشته واقعا نمیدونم چه فکری کردم، واقعاااا اشتباه کردم 

یا اینکه دبیری ها ( مثل دبیر کار و فناوری، علوم، بهداشت) می‌آوردم

زدم آموزش ابتدایی و واقعاااا پشیمونم 

چون خیلی کارش زیاده، سخته، پر از استرسه، استرس تموم شدن به موقع درسا، تصحیح کردن امتحانا، سروکله زدن با بچها 

میتونستم رشته های دبیری انتخاب کنم ک کارم خیلی اسون تر و سبک تر باشه ( چون وقتی اذیت میشم تو زندگی کم میارم و تحمل سختیم کمه) 

خیلی ناراحتم از انتخاب رشتم :) 

واقعا اشتباه کردم، بنظرتون چیکا کنم؟ 

تغییر مقطع هم آموزش و پرورش اجازه نمیده بدم، پشیمونم 

🌱. 🌙✨𝐬𝐮𝐧𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐫𝐥 🌻🍂 ♡  ִֶָ  💛🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر واقعا انقد بیزاری ازش دوباره کنکور بده

اگر یک بار فرهنگیان خونده باشیم نمیتونیم بار دیگه یک رشته دیگش تحصیل کنیم شما میدونید؟ 

اخه من واقعا رشته هایی علوم پزشکی اکثرا دوست ندارم و فرهنگیان ترجیح میدم اما دبیری 

فقط سه سال اول کار برات سخته بعد قلقش دستت میاد که چجوری کلاس کنترل کنی چجوری کتاب هارو به موقع تموم کنی تازه بچه ها کوچیکن حساب میبرن دبیری بچه ها با معلم لج میکنن اذیت میکنن مخصوصا اگه درست مهم نباشه حسابی اذیت میشی   

بهش فکر نکن همینو پرقدرت  ادامه بده 

شاید یه حکمت و خیریتی بوده .

هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

انصراف از دانشگاه و کنکور دوباره

اگر یک بار فرهنگیان خونده باشیم نمیتونیم بار دیگه یک رشته دیگش تحصیل کنیم شما میدونید؟ 

اخه من واقعا رشته هایی علوم پزشکی اکثرا دوست ندارم و فرهنگیان ترجیح میدم اما دبیری 

اگر یک بار فرهنگیان خونده باشیم نمیتونیم بار دیگه یک رشته دیگش تحصیل کنیم شما میدونید؟ اخه من واقعا ...

راستش من نمیدونم چجوریه ولی تحقیق کن حتما 

البته شاید بعده ها علاقه پیدا کنی اما اگر راهی هست که تغییرش بدی خیلی بهتره که با علاقه بری دانشگاه و اینجوری تو کارتم موفق تر میشی 

آموزش ابتدایی سخته؟من تو فکرش بودم اگه دبیری نیاوردم ابتدایی بزنم اگه خدا بخواد

سخته، بچها واقعا کنترلشون سخته، من میرم کارورزی تو مدارس، وحشتناکهه، من پشیمون شدم 

بستگی به خودتون داره 

خیلی رشته ها تو دانشگاه میتونن وسط تحصیل تغییر رشته بدن شرایطی داره بپرس از دانشگاه میتونی یا نه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون