2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی

232 بازدید | 9 پست

کسی اینجا دانشجوی پزشکی هست می‌دونه دروس پیش نیاز برای بیوشیمی دیسیپلین رعایت میشه؟ اگه مولکولی رو افتاده باشیم نمی‌توانیم ترم بعد دیسیپلین برداریم

من تو انتخاب واحد دیسیپلین برداشتم الان حذف میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متابولیسم کربوهیدرات لیپید پروتئین باز های آلی و...

شت تصورم از دیسیپلین یه واحد روانشناسی طور مثل اخلاق پزشکی و اینها بود😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
شت تصورم از دیسیپلین یه واحد روانشناسی طور مثل اخلاق پزشکی و اینها بود😂

عه 😂

کلا نمیدونی این شرط پیش نیاز حتما همیشه رعایت میشه یا نه چون این واحد ترم یکه خیلی ها می افتن

از طرفی هم شنیدم یکسری بعدی ها رو پاس کردن اینو مثلا ترم پنج پاس کردن همچنین چیزی میشع؟

عه 😂کلا نمیدونی این شرط پیش نیاز حتما همیشه رعایت میشه یا نه چون این واحد ترم یکه خیلی ها می افتناز ...

اگه افتاده باشی میتونی هم نیاز کنی یعنی دوتاشو باهم برداری

ولی اگه پس نیاز برداری در صورتی که پیش نیاز رو پاس نکردی و برنداشتی موقع فارغ التحصیلی گیر میدن بهت اذیتت میکنن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
سلام وقت بخیرببخشید شما گفتید فیزیک ایرانی دیدید میشه بگید صفر بودید یا نه ؟ من صفرم برام مناسبه ؟ د ...

من صفر نبودم و فقط جمع بندی هاشو دیدم ولی شروع از صفر هم داره که کلاس سالیانشه اونم خیلی خوبه من فقط سوالات خودشو حل کزدم ولی در طول سال کتاب خیلی سبز رو حل کردم