وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ساده بعد من فرش هام بژ و طوسی طلایی مبل ها طوسی پرده ام طوسیه یه تیکه پرده ساتن طلایی دارم بگم کنار ...
همه خونه طوسی نمیشه اینطوری ؟
کاش با به رنگی ترکیب کنی
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
همه خونه طوسی نمیشه اینطوری ؟کاش با به رنگی ترکیب کنی
مبل ها طوسی و صورتی چرکه
فرش بیشتر بژ و طلاییه یکم طوسی پرده میخواستم بژ سفارش بدم قبلش گفته بودم طوسی نظرم عوض شد میخواستم بژ بگم که پرده فروشه طوسی دوخته الان یه تیکه پرده از پرده قبلیم ساتن طلاییه بگم کنار این طوسی بزنه اگه خوب شد؟
مگه مغازش کجاست؟؟؟؟خیلی جاها هزینه اجاره مغازه هم میکشن روی کار دیگه مثلا همون جنس رو از مغازه که اج ...
میدونی جنس و کارشم خوبه ما نزدیک ۱۴سال پرده خریدیم اصلا خراب نشده بود و اینکه واقعا هنوز مد بود اون موقع ۳تومن پول پرده هامون شد
مبل ها طوسی و صورتی چرکهفرش بیشتر بژ و طلاییه یکم طوسی پرده میخواستم بژ سفارش بدم قبلش گفته بودم طوس ...
ازش بپرس ببین نظرش چیه
پارچه رو نشونش بده ببین قابلیت استفاده داره یا نه
برای ما اومد متراژ کرد عکس گرفت رفتیم مغازه با توحه به خونه خودش نظر میداد چی ست کنیم