2777
2789

اگه قبول شم نمیرم ....با این بینی همه مسخرم میکنن...همه قیافه ها خوشگل و متناسب بعد من اینشکلی

خانواده درست حسابی ام ندارم انقدر شعورشون کمه ک خودشون رفتن عمل کردن بینیشون به من که رسیده شده بد شده اَخ....بخدا امشب انقدر گریه کردم به خودم زدم از دستشون خستم

قبلاهم گزاشته بودم 

یه مقدار عکس دیر میاد لایکتون میکنم🙂

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در عوض چشای خوشگلی داری😍

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

اگ بدونی تو دانشگاه همه مدل آدم هست و هیچکس ب چشم نمیاد چی میگم زندگیو بردی 

من تا الان هزار نفر بهم گفتن چرا میگاپ نمیگنی 

خیلی ناراحت شدم 

اما چهرمو دوست دارم هرچند زشت:/ 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
دانشگاه مگه کجاست بیخیال

همین اصلا این خبرا نیست 

تا وارد میشی فقط باید استرس بکشی بیفتی نیفتی مشروط بشی نشی اموزش چی بگه 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
دانشگاه مگه محل تحصیل نبود

اخه تو مدرسه همه مسخرم میکنن تو خیابون تیکه میندازن دانشگاهم همینه و من اذیت میشم چرا متوجه نیستی؟

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎