2777
2789
عنوان

مامان های چند فرزندی چرا میگید تک فرزندا بدبخت و بیچاره ان

| مشاهده متن کامل بحث + 4604 بازدید | 129 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 7، 8 سال تک بودم

کاش مامانم انقدر تنهام نمیذاشت... 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

من تنها تجربه ایی که داشتم اینکه زندگی بچه اولم به دوقسمت شد قبل از به دنیا اومدن پسر دومم وبعداز تولد پسر دومم 

روحیات بچم خیلی خیلی بهتر شد .وقتی من وشوهرم گاهی اوقات دعوا میکنیم میپره داداششو بغل میکنه باهاش بازی میکنه🥲 همدمشه

من ۴۱ سالمه،دخترم نوزده سالشه،نه من و همسرم نه دخترم اصلا احساس نکردیم جای بچه دیگه ای خالی هست،دختر ...

تازه همه ی امکانات و توجه ها فقط برای همین یدونه دخترتونه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

شما اگر بالای چهل هستی باید شرایط جسمانی خودت ومشکلاتی که حاملگی تو این سن ممکنه برای بچه به وجود بیاره هم درنظر بگیری ولی در کل تک فرزندی خیلی هم بد نیستند چند فرزندها وقتی میبینند مامان تک فرزنده ارامش و وقت بیشتری برای خودشو بچه اش داره احتمالا حسادت میکنند 

مامانت مگه کجاست

جای خاصی نیست😅 

میگم کاش زودتر دومی رو میاورد و 8سال تنها نمیموندم و تک فرزند نمی بودم😕 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

بیین عزیزم شما باید به جیبت نگاه کنی 

بچه با پول خوشبخته 

شما یدونه هم داشته باشی ولی پول داشته باشی اون بچه آسیب روحیش قراره کمتر باشه زندگیش بهتر باشه 

ولی اگر پول نباشه همون یدونه هم زیاده 

الان مثلاً دلیل متولد شدن من نمیدونم چی بوده واقعاً فکر کنم حرف فک و فامیل بوده که گفتن بچه بیار 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

من به عنوان مادری که فعلا یدونه بچه داره نظری درباره این داستان ندارم

به عنوان آدمی که تک فرزند نبوده مینویسم

یه وقتایی خیلی دلم گرمه به اینکه داداش و آبجیم هستن

با اینکه همیشه کنار هم نیستیم و شهرامون متفاوته

ولی دلم قرصه بهشون و حمایتشون ازم خیلی دلگرم کنندست

میدونم و بهم ثابت شده اگه مشکلی برام پیش بیاد

کسی که بی منت و سریع تر از همه برای همراهی و کمک بهم میاد داداش و آبجیمه

البته بعد از پدر و مادرم که خداحفظشون کنه و داستانشون یه شکل دیگست

قرارنیست کسی ،کسی قانع کنه 

مدل زندگی ،درامد واعصاب وشرایط‌زندگی‌هرکسی مخصوص خودشه ونمیشه برای یکی دیگه همون نسخه رونوشت 

برای بعضی یکی بهترین گزینه اس ،برای کس دیگه دوتا 

واز نظرم بیشتر از دوتا خیلی باید شرایط مالی به خصوص عالی باشه که بهش فکرکرد،عالی درحد بیشترازیه خونه وماشین داشتن ودرامد بالا وخوب