2777
2789
عنوان

آدم بد دهن

131 بازدید | 10 پست

سلام بابام از بعد از عمل وای پسش حیلی بد دهن شده یعنی به کوچکترین چیز ها گیر میده دیونه شدیم از دستش اینقدر بد دهنه تا یه اتفاق کوچک مثلا کانال تلویزیون رو عوض کن فحش مادر پدر جد و اجداد وهمه رو میده اینقدر دعوا میکنه که من روز جمعه که خونس جرئت ندارم از اتاقم برم بیرون میگه من پول نمیدم بهتون  از گرسنگی بمیرید با اینکه کم کم ۲۰ تا خونه و ملک دار۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دای چقدر زندگی با این آدما سخته..دیگه هم عوض نمیشن

اصلا تا حرف میزنی اینقدر بهت چرت وپرت میگه تا اشکت رو در نیاره ول کن نیست تمام رفتار ها پیامک ها زنگ ها همه چی ما تحته کمتره  قبلا همون پول کمی هم که میداد با هزار منت وغرغر بود

نمازش رو اول وفت میخونه ولی فقط نمازه صبح تا شب پی اذیت بقیس

نمدونم چی بگم ولی برای ارامش خودتونم شده دکر بگید خدا باز از ی جا درست میکنه. دعا واقعا اثر داره. برادر خودم همینطور بود چهل سال مجرد ب خاطر ی لقمه نون هزارتا منت میزد ولی برادر زادم ازدواج کرد مارو دعوت نکردن این از سر لج دو هفته نشده زن گرفت اخلاقش بهتر شده. هیچکس هیچکس فکرشو نمیکرد این بخواد زن بگیره تنها بد دهنیشم نبود مشروب خوری با دوست و زن بازی تا صب مادرم بیدار میموند ولی خدا یهو درست کرد نمدونم چی شد بد دهنیش مونده ک اونم خیلی کمتر شده بقیه چیزاش درست شده

برو مشاوره بهت میگه چطور با افرادی که مشکل اعصاب دارت بتونی مدارا کنی

ای خدا دیگه تحمل این زندگی برام سخت شده کنکوریم و برای کنکور پول لازم دارم بابام از دستی این کارهارو میکنه که یه قرون پول نده دلم شکسته